5

Политик

преди 1 година

Без помощи от държавата за българските мутротърговци гостилничари търгаши и други мутропитеци

4

Пронеряващ

преди 1 година

Ама чакайте сега има ли ги актуалните цени по вериги в чужбина?Щото ако ги няма могат да си го заврат в Гъ за тоя сайт освен това трябва да има някаква гаранция че няма да има манипулации за Бг цените.

3

ББ

преди 1 година

освен да обслужвате руският геноцид над Народа на Украйна...какво направихте?едно голямо крадене с резидентО!щяхте да ни съдите за не спазени договори от...мАсква,роби на путин и обслужващите го сте,добрата новина е ,че САЩ ви видя,690 мил. ще ви борят обслужващите путин и работещи за копейки,високо технологични имащи достъп до всяка точка на Планетата ни...руски роби обявяващи война на САЩ...ще свършите като бин Ладен!!!Война е...препрочетете Историята преяждащи с грабежи!

2

Анонимен

преди 1 година

На пазар кой ще има време да ви гледа сайтчето, или трябва да го прочетем и цялата фамилия да хукне към различни магазини да пазарува? Всеки ден говорите за овладяване на цените и всеки ден летят нагоре, то на приказки е лесно, ама нещо не можете да се справите!

1

vale_karo

преди 1 година

Стига с тези промоции !Ако има промоции , това означава ,че продуктът е бил силно надценен .Забранете промоциите. Нека търговците да се оправят-Нали е пазарна икономика? Пък ако кръшкат. С цялата сила на закона .Ако има грешни чиновници -в затвора Ако не бъдат осъдени грешниците-съдиите в затвора.