10

Анонимен

преди 1 година

Липса на противоерозионни съоръжения ! Всичко е оставено на самотек (във всякакъв смисъл) ,построените по БайТошово време съоръжения отдавна са запълнени или разрушени , а нови няма! Пари , естествено , няма - иначе как се пълнят чекмеджета ...

9

Мерси за съвета!

преди 1 година

А сега ни дайте евраците,че на Боци чекмеджетата се поизпразниха,както и на Кики и Кокор офшорките!Че досега бяха доста щедри към пострадалите - фургон за кокошки и по 300 лева за да гласуват на изборите за добрите правилни партии!

8

Те ли ?

преди 1 година

Бай Иван всяка година го повтаря , но нема кой да го слуша. Щом стане дума за Австиици.... леле мале ... откриха топлата вода , ние не сме знаели. 33 г все едно и също !

7

Урсула

преди 1 година

Кой ше плаща и колко милиона искат :)))

6

ля ля

преди 1 година

няма никой да пипне с пръст нещата около Карловско защото на вехтите управници на държавата им е по важно евросупсидиите да прихванат!! а после да кажат че нямат време!

5

Румен Радев

преди 1 година

Как да ги укрепим като всичките пари вече замнаха за СИрия и Турция?? Ще се помоля за още някои грант в ЕС!

4

Анонимен

преди 1 година

Сикаджията арестант казва, когато стане ще му мислим,до тогава всичко по документи,а кинтите в шкафчинциту,тя Мата Хари знае. Това превенцията е за жендаре.

3

Анонимен

преди 1 година

Пapитe ca зageлeни зa нenpekъcнaти избopи и тpeтonoлoвa nponaraнga, тakивa ca aтлaнтичeckитe npиopитeти... Бяraйтe!

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Все пак трябва да имаш две гънки на мозъка за да го установиш сам, че реките трябва да бъдат почистени, укрепени да се прекрати сечта и да се залеси.

1

Анонимен

преди 1 година

Извикали сте чуждестранни експерти, за да ви кажат, че трябва да укрепите речното корито за да не прелива реката?