21

Кон

преди 1 година

Това, че кюфтетата имат цена, е вярно. Украинка ли е? И все-пак, липсват каквито и да било връзки между резултата, действията. Като бълнуване на автора е.

20

Анонимен

преди 1 година

До Коментатор "Гласоподавател *** ***." ---- чиииба бе жендаар!

19

Анонимен

преди 1 година

Ахахахахаххахаха, нещо не са се разбрали за тарифата

18

Анонимен

преди 1 година

Към момента на деянието е бил осъждан трикратно, а е само на 27 г. Това говори достатъчно.

17

Случило се през май

преди 1 година

През май в София все още е хладно за къси панталонки. В някои майски дни, когато по обяд е горещо, привечер вече е хладно за къси панталони. Тя е отишла в дома му към 16.30 ч. Кога е смятала да си тръгне? След половин час? По тъмно? Или може би чак сутринта? Дори и през август, ако отиваш за първи път на гости в дома на мъж, с когото нямате общи познати, а сте се запознали сами случайно на обществено място, късите панталони не са най-подходящото облекло. Провокативни са. Наивна? Или от занаята?

16

Анонимен

преди 1 година

"... започнали да обсъждат обще въпроси" - какво точно означава това? И за какво е поискал кеш? Ако не се уточнят тези две неща, информацията е напълно ненужна, защото е неясна.

15

Hamid

преди 1 година

Ама сега ще го уважава

14

Ъц

преди 1 година

Ами тати тъй го е възпитал!

13

Анонимен

преди 1 година

Такива винаги е имало!! Публичен разстрел за такива! Няма значение, кой е на власт!!

12

В лошия Китай такива

преди 1 година

като този ги пращат в Трудови лагери. Там блъскача ще блъска, безкрай ще блъска със тежкия чук по големи камъни. А сега си спомнете къде беше в развитието си Китай преди 27 години, възрастта на този кэлэш. Ще ви стане ясно, защо те отидоха много напред, а ние потънахме и копаем дъното.

11

Анонимен

преди 1 година

Че кви ли въпроси е отишла в апартамент на някой с когото се е запознала оня ден да обсъжда по къси панталонки...

10

чети внимателно

преди 1 година

Този е новия капиталистически човек - строител на модерна България. Вълчия ни капитализъм и слободията размножиха такива елементи и днес Бг е страна на ниво от 3-тия свят, за жалост. И няма край...и няма...няма...

9

Анонимен

преди 1 година

Според мене тая е била супер дразнеща, тоя я е черпил и накрая е отказала секс. Той се е ядосал и е решил да си вземе полагаемото за черпата и положените усилия. Жените го правят това - да идат у вас и да ти се зъбят че няма да ти дадат секс и да ти изпият пиенето също.

8

До Ето

преди 1 година

Когато една жена претърпяла насилие, не е подкрепена достатъчно, може да минат и 20 години докато събере смелост да говори за това...а може и въобще да не проговори! Ето на това разчита побойникът (насилникът).

7

Анонимен

преди 1 година

Не ги осъждате хубавичко и ефективно в старта на крими проявите им и така престъпниците стават нагли и изпечени. Скъпа "Правосъдна" система, твоето място в живота на хората отдавна е да насърчава и да процъфтява престъпността. Време е да си измислиш друго име, например, да се наричаш Кривосъдна Система. Хаха

6

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо ама тая с кой акъл е отишла там?!?!Имам един познат дето сумати простттти момичета златотърсачки ги *уважи* без да е дал една стиннннка. Качва снимки във Фейсбукито със Ес класи, с БМВта, с Бентлита и Джипове и Гина и Стрина палят влака и идват в София да хванат паралията, а момчето работи на автомивка и се снима с чужди коли. Ама такива простакесссси това заслужават - като Мара отварачката дето се хвалеше с Миро лихваря, пък после я бил пребил.

5

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интетересно тази с колко грама сиво вещество е и от кое село е? При непознат да отидеш при първа свалка без да го знаеш що за човек е това означава че тази практикува най древната професия. Е попаднала е на точният човек.

4

Ето

преди 1 година

така се прави ако има насилие, а не като оная Диана - след 5 години.

3

33 г, ерген мамин

преди 1 година

аз за 33 г една не успях да излъжа да ме вземе, тоя трябва да е професионалист

2

Герб победа

преди 1 година

Бием рекетираме крадемГерб победа