140

До 143

преди 1 година

Какво общо имат коментарите с България??? Освен че, България е ЕС и НАТО!!! Коментарите са за една.чужда нам страна!!!

139

Не ми е понятно

преди 1 година

Колко противни и отблъскващи коментари!!!Как е възможно това? България загива, а "толкова много просветени " коментират със злоба и хъс световните проблеми! Концетрирайте се върху Родината, която умира.

138

Анонимен

преди 1 година

Ами то май за русия всички са враждебни страни, с изключение на С.Корея, Китай, Сирия и най-много още една-две страни. Затова войната на русия ще е дълга.

137

джо

преди 1 година

Колкото повече вият нацитата тука, толкова по - добре си вършат работата по денацификация руските въоръжени сили. Работете момчета... Още малко остана , западната *** е пред разпад...

136

Русофилииии

преди 1 година

А вие сега на кого слугувате на късия в кремъл или на вожда на звагнер..щото май не се знае догодина кой ще е първия

135

Българи

преди 1 година

Плесков я кажи нещо за ЮАР, златната мина Чимболо? К.в.о става? Царе сте да си произвеждате ВРЪЖДЕБНИ страни, но с Китай ще се задавите!!!

134

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДЪЛГО! ДО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА РФ! ПОСЛЕ МИР И СПОКОЙСТВИЕ!

133

Русомраз

преди 1 година

Песков = въшкap...

132

Анонимен

преди 1 година

До Ром"с - Ти бе, Ром, какво се тюхкаш! Изчезвай към Сибир, Сахалин или Великата китайска стена. Там е Раят! Тук не е за теб

131

Българи

преди 1 година

По-добре Връждебна страна отколкото в руските Блата!!!

130

Анонимен

преди 1 година

За войната всеки ден четем ценна информация, а че Тома Белев е спечелил делото срещу държавата и ще строи хотела наречен Дига в аркутино и строителството тече с пълна сила не знаем. Даже премахват статиите. А че трактори изгребваха брега в южната част на шофьорския плаж години наред никой сякаш нито видя, нито не чу.

129

Илия

преди 1 година

За съжаление заради Путин олигарсите му и тая лисица на снимката, войната дори и да спре, доверието между двата народа е приключило и десетилетия ще има вражда и омраза...жалко. Дано да успеем да изринем путинофилите и мутрофилите от България, но...кючека и казачока ни май е в повече. Пак ЖАЛКОООО

128

Ха Хе

преди 1 година

Нямаш много време...

127

Западняк

преди 1 година

Така говореха и от СССР. Знаем какво стана с него.

126

Ром"с

преди 1 година

Той нне казва,че войната-СВО ще продължи дъдго,а враждебността между Русия и запада ще е дълга и след като свърши ВОЙНАТА,а ова означава КРАЙ на евтните енергоересурси от Русия,край на евтините торове и други ...а това означава инфлация и поскъпване на живота в Европа (коли,продукти,електричество..),а ако и Китай се приседини към санкциите към Европа на техника...то ще стане не много добре за ЕвропаТА

125

Анонимен

преди 1 година

Намерете си я статията от световноизвестният американски анализатор проф. Джефри Сакс в статия, публикувана от Korea Herald.

124

Хехе

преди 1 година

Идеята на 132 е направо за Нобелова награда! Отрязването на сухопътни,морски и въздушни трасета към "враждебна" Европа и тотално икономическо игнориране и блокаж на Русия, ще свърши много по-бърза и ефективна работа от наложените персонални санкции с далечен резултат!

123

Анонимен

преди 1 година

До 132 Идея - Възможно е, разбира се! Щом Израел - държава, изцяло в Азия, е възприета за страна в Европа!

122

Идея

преди 1 година

Интересно е,може ли държавите от Европа да предприемат официално политическо и географско изваждане на Русия от стария континент и да скъсат всички отношения по европейски договори,спогодби и връзки с нея? Русия и без това вече е токсична във всяка една област спрямо Европа!

121

Анонимен

преди 1 година

Не е ясно след едно посещение при Зеленски, на чия страна ще застане Си Цзинпин! Може да се обърне срещу Путин.