36

Анонимен

преди 1 година

За какво ни е престъпник?Този рано или късно и тук ще почне.

35

Чичи

преди 1 година

До 38#Точно. Формално, нашите магистрати са прави. Така стоят нещата.Макар всеки да е невинен до доказване на противното, този отива 100% в Бахмут.Не просто няма да има справедлив съдебен процес, а няма да има НИКАКЪВ процес..А тоя там трябва май да го съдят и за дезертьорство(освен ако се е чупил преди да влезе в сила забраната за напускане на лица над 18г).

34

Shshshshsh

преди 1 година

Потрес, укрите си търсят престъпника ние не им го даваме.... Държим го на свобода. Има нещо много сбъркано в тая дупка България.

33

Анонимен

преди 1 година

Не му били гарантирани правата. А на неговите жертви гарантирани ли са им правата ? А ие които го хрантутим, вместо тези оари да отиват за нещо полезно ? Долу фашистка украйна! Вън на всички украинци!

32

Анонимен

преди 1 година

Вън всички украинци от България

31

В.

преди 1 година

Споко, не съм връзкар като теб.

30

Анонимен

преди 1 година

Съдебният състав да се разпусне моментално! Що за простотия? Ами ако утрепе някой български гражданин?

29

Анонимен

преди 1 година

На 2 март 2022 г. Киев декларира пред Съвета на Европа, че временно спира изпълнението на някои свои задължения по Европейската конвенция за правата на човека, сред които и правото на справедлив съдебен процес.ЗНАЧИ ПУТИН Е ПРАВ ДА НАПАДА... ХОРАТА ЛИШЕНИ ОТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА... А ХАГА ЛЪЖЕ И ОБСЛУЖВА.

28

Анонимен

преди 1 година

извода украйна е недемократична превратаджийска държава, в която правата на човека далеч не са гарантирани едно от които е правото на справедлив съдебен процес...

27

Дядо Влахо сиромахо

преди 1 година

Щом е укра то по природа си престъпник ,вж. зеления и не питай - той е главния виновник за това дередже на народа си , че и прехвърлиха всичките си вересии на такива като нашите дето уж народа ги бил избрал ей такива продажници , все пак има светлина в тунела оня там в Кремъл дето се храни с украински деца да си завърши това дето го е започнал пък малко да погледне и насам, че дано да можем да си реализираме чистата наша пшеница , не облъчените наши яйца и всичко останало за сметка на украинскит

26

Ъц

преди 1 година

А що не напишете за какви престъпления го издирва дори З.елчука в 4.0.4???

25

Анонимен

преди 1 година

А защо апелативният съд не го е задържал в затвор; а го е освободил? Или защото не е евакуиран за войната?

24

Анонимен

преди 1 година

Този да не е оня, дето пуска мейлите по училищата бре? :)))

23

В.

преди 1 година

Обида на Съда. Нома уважаемите съдии от Градски Съд Варна ще оставят това без последствие?

22

Анонимен

преди 1 година

Руския резидент, изпълнява поръчки на Кремъл. Тоя украинец си е чист руснак.

21

Анонимен

преди 1 година

За кви пари става въпрос ?

20

Анонимен

преди 1 година

Аха, ами нека тогава се вихри във Варна и там да продължи да извършва престъпления! Така е, когато кмета е украинец. Явно правата на половин милион варненци нямат значение, важно е един украинец-престъпник да има права.

19

Споко,ще го пратим!

преди 1 година

Зеленски иска от Европа САЩ и Великобритания връщане на всички мъже,годни да служат. Скоро ще са на фронта,така че варненския съд излишно се е хабил

18

Мдаааа!

преди 1 година

В България само престъпниците имат права да са извън закона ! Само престъпниците са хора и нищо, че са убийци, изнасилвачи, крадци, мошеници - те са ХОРА ! ( зашото си плащат на най-корумпираната част на българския народ - съдии и прокурори)

17

тя

преди 1 година

Човека не иска да се бие и украинците искат да им го предадът та те да го убият !