4

ПРостата

преди 1 година

Това е като категорите за тракторист , от един курс и книжка ....станаха 4и 5 категории да си ги плащаш колекцията кат поп всяка по отделно , тоест пародия на държавата..и ..не се шашкай ще свикнеш на глупостите ....

3

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Защитна мярка срещу обирджиите на безработните и тези с нулеви доходи от техните кредитори като тези от банка ДСК . Банката, ваучер не може да им вземе . Друг въпрос е че посочените групи нямат достъп , ако са наистина бедни до никакъв компютър или бюро по труда, защото държавата-хищник и банковите обирджии всичко са им взели и блокирали .

2

Ром"с

преди 1 година

Нищо не разбирам,някой може ли да обясни на човешки език ,какво искат да направят с тези ваучери от Министерството...не разбирам,някой по-запознат да разкаже..

1

Анонимен

преди 1 година

Държавате не може да се занимава с обучения . Тя точно там не се справя затова е тази експлозия на мошеници по интернет предлагащи недържавни обучения за по 500 дори 1000 долара на ,,курс,, Държавата използва кетапи с които да убива обученията и да се.р.е на труда и опита с дърт хрантутничество доживот което обезмисля и обучението и труда и опита и смисъла да правиш и развиваш нещо . За да има нагъл дърт еврогейзъм с ценности :))) Честито на членовете .Гласувайте пак за евроробство .