214

Досадна раота

преди 1 година

Вече една година, великата армия на великия клоун напредва, превзема, унищожава, печели, в резултат на което, украинското население намаля до 1/3, украинската територия намаля с 1/3, привнесената и налична техника намаля с 80% и всичко това на фона на фалиращи армии и банки в Европа и САЩ, масови бунтове в европейски и американски столици, огромна загуба на финанси, ресурси и енергоносители. И всичко това за последното оргазмено изживяване на дементиралия дъртак, окупирал белия дом?

213

мдаа

преди 1 година

При тази мижава икономика -колкото на нидерландия и намаляващо население застрашено от покитайчване.такава армия е НА ГОЛ ТУБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ

212

В кой бункер?

преди 1 година

До Джо Зеленски все от бункер изпълзява, но Путин винаги е сред хората навън и в просторни зали в Кремъ по улиците на Москва.. Ако Русия е нещо като бункер за теб, какво ли е пък България, където си свит самият ти на кълбенце от говедарите?

211

Анонимен

преди 1 година

Може ли конкретно да цитирате къде е споделил какво иска? Или вече каквото и волно съчинение за Путин да ни сервирате, ние трябва безрезервно да ви повярваме.

210

Герги

преди 1 година

До Анонимен Що ти колко пъти си бил в Украйната ?

209

Истина ви казвам!

преди 1 година

Колко му е ?При 130 000 000 население и 15 000 000 може да я направи!Швейцария прави най голямята мобилизация по време на вторта световна - 40 % от населението - близо 2 000 000 армия! По тази причина Хитлер и Мусолини не я нападат, а не защото видите ли била обявила неутралитет!

208

СЕЛЯНИН

преди 1 година

Путин е зло! Стотици хиляди млади животи съсипани заради тоя луд!И животите на неродените им деца! Дано гори в ада тая болшевишка гадина!

207

наму

преди 1 година

До БобиА не се ли замисляш че ттакива бомби могат да избухнат и в Руски градове ?Който вади нож от нож умира!

206

Анализатор

преди 1 година

Прекалено розов анализ за ваатенките.Положението в Расия е много по-зле.Имам близки там ,говоря с редовно с тях и нещата са много по-кофти.

205

Боби

преди 1 година

До Спас Умнико има два боеприпаса които са евтини и ефективни но и свръхразрушителни - на па лм ов ит е Бомби и Бомбите с ОДВ(някои ги наричат грешно Вакумни) Ако РФ почне масово да ползва тези бомби град като Бахмут ще стане гробище (масова братска могила) за часове но заедно с ВСУ ще загинат и всички цивилни не 100% а 9999% След това войната ама много много бързо ще свърши.

204

Джо

преди 1 година

Путин вече съвсем прилича на Амгъл. Седи си в бункера с червения бутон и му вика: Май прешъзззз!

203

Паткин

преди 1 година

И от къде ще ги вземе? Готвят му пуч вече в Кремъл! Най-големия враг на Русия се казва Путин. Той изби много повече руснаци отколкото украинци. Така че аз съм по-голям русофил от Путин защото ми пука за загиналите руски момчета.

202

Тошо

преди 1 година

А той ще е в списъка ли, или не ..точно!Когато влезе в списъка и конфликът ще се разреши от ...само себе си!

201

Спас

преди 1 година

Мерака на Путин е голям, но възможностите му са нищожни. Той знае че скоро няма вече да е сред нас и затова мята бомби като за последно. Целият свят разбра жалката истина за "великата" руска армия. Втора в света ама отзад напред, тоест след Бурунди.

200

Анонимен

преди 1 година

До 224 Тия уркопитешки дрънканици не разбра ли,че не вървят.

199

Анонимен

преди 1 година

Много русначета от поколението Z (родените след 1993 г.) вече торят украинския чернозем. Защо трябва още млади хора да загиват заради болните амбиции на един старец за нов СССР?

198

Анонимен

преди 1 година

До 220, копейко, и ти какво печелиш от "Расиа - пабеду"? Или ги подкрепяш на фенски принцип тип Левски - ЦСКА, без нито да си бил в Расиа, нито пък на някой там да му пука за тебе?

197

220

преди 1 година

Русия - Победа ! Ухапи се за г--- !

196

тя

преди 1 година

Какво коментирате парите на Русия ?Те разчитат единствено на собствени ресурси ,не са взели един"лев " чужди пари , а нахалния Зеле опищя цял свят да му помага , милиарди и пак милиарди ,цялото оръжие на Европа не му стигна ,но американците се усетиха и направиха проверка ,- де е туй оръжие бе джанъм ?!!

195

Анонимен

преди 1 година

Копейковци, за кой ако гласуваме, викате почвала мобилизацията? ХАХАХАХАХ