9

ЗлоПаментен

преди 1 година

И при комунизма беше така - западните медии тогава бяхя лъжливи и забранени. Сега същата история разказана от внуците на същите комунисти, само са посменили малко имената за да не е съвсем прозрачен подхода. (думите комунизъм и светло бъдеще са сменени на демокрация и демократични промени). А *** да се връзват и нагаждачи винаги ще има.

8

Анонимен

преди 1 година

Социалните медии не трябва да се използват за оспорване на демокрацията, защото т.н. демокрация е либералистична догма, форматирана от правилата на изключителния началстващ Пиндостан. Скоро ще ни забранят да мислим. Каквото каже Пиндостан, това е.

7

До 8

преди 1 година

Да отговорни са защото нарушават закон на ЕС за допускане анонимни изказвания, трябва да има регистрация и прояерка на смоличността за да се носи отгпвпрност за всеки коментар така е по закон който в Бг и др. Не се спазва затова има мнпгп дезинформация

6

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега платформите им виновни. Аз ако напиша дезинформационен коментар тук, днес.бг ли са отговорни?

5

Анонимен

преди 1 година

ащо немците управляваха Естония от 1945 до 90 година вече естонците щяха да са нагласени да са малцинство

4

Анонимен

преди 1 година

ЕСТОНИЯ Е СЪЩО НЕДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА КАКТО ЛИТВА ЛАТВИЯ И УКРАЙНА, АКО В ТЕЗИ СТРАНИ СИ ОТ МАЛЦИНСТВО КЪМ ТЕБ СЕ ОТНАСЯТ ДИСКРИМИНАЦИОННО. ТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА БЕ? КОЯ СИ ТИ БРЕ ЕСТИИИ, ЧЕ ЩЕ КАЗВАШ КОЕ Е ИСТИНА И КОЕ ЛЪЖА. ДАЙТЕ ИЗБОРНИ ПРАВА НА РУСНАЦИТЕ, СТИГА ФАЛШ!

3

Анонимен

преди 1 година

С една дума въвежда се цензура, често по комунистически, истина е само което ние кажиме, останалото е дезинформация

2

Политутки

преди 1 година

говорят за демокрация?!?!?!? Ама вие сериозно ли...

1

Анонимен

преди 1 година

Който още не е осъзнал, че "дезинформация" е наименованието на всеки факт и всяка информация, които противоречат на лъжите и манипулациите и пропагандата, типражирана от правителствата, той просто не заслужава да съществува. Току-що изкарахме ускорен интензивен три годишен курс по разпознаване на правителствена дезинформация и обявяване на истината за дезинформация....Ако сте го проспали, много жалко за вас