50

Анонимен

преди 1 година

до 49 - нещо се косиш. ОТИ бе.

49

Анонимен

преди 1 година

45 - ТОЧНО за продължителността на живота ти го коментираш. Айде пухче по живо по здраво милото.

48

Боби

преди 1 година

До Анонимен АНО пропагандисте за 2021-2022 според Руските власти средната продължителност на живота е паднала с 1,4 години и е била средно 71 години(не се уточнява мъже/жени) заради над 400000 починали от епидемията Ковид. ПТП загиват средно 28-30000 на година като непрекъснато се увеличава броя на колите за 10 години почти се е удвоил А БВП в Долари се отнася само за 2 страни САЩ и Пуерто Рико. Ако някой ти каже БВП на еди коя си в ДОЛАРИ разбирай ЛЪЖЕ ТЕ. БВП на България се измерва в ЛЕВОВЕ

47

Анонимен

преди 1 година

"48 - АМИ ФАКТ Е АМА ДРУГО. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА ВЪВ РУСИЯ Е 71,5 ГОДИНИ. ЖИВЕЯТ ПО ДЪЛГО И ОТ НАС. СТАТИСТИКА ОТ 2020 ГОДИНА. РАЗБРА ЛИ БЕ ПУХЧЕ." - Пухче можеш да викаш на сина на майка си (или дъщерята, зависи от какъв пол си). В началото на моят коментар (48) цитирам по-долния коментиращ. Ако не си наясно кое е цитат и кое е написано от мен, тогава по-добре не коментирай. Хайде у лево и със здраве... :) ...

46

Анонимен

преди 1 година

49 - Аи нещо 2 танка се стопили. Май от новите.

45

Анонимен

преди 1 година

48 - АМИ ФАКТ Е АМА ДРУГО. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА ВЪВ РУСИЯ Е 71,5 ГОДИНИ. ЖИВЕЯТ ПО ДЪЛГО И ОТ НАС. СТАТИСТИКА ОТ 2020 ГОДИНА. РАЗБРА ЛИ БЕ ПУХЧЕ.

44

Анонимен

преди 1 година

А УКРИТЕ СИ ИЗПУКВАТ. ЗА ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ ГУБЯТ ОКОЛО 700 НАЦИТА.

43

Анонимен

преди 1 година

"Само две малки държави дето двете заедно са колкото полвин България по площ -Белгия и Холандия имат БВП колкото цяла Русия -около 1,7 трильона Е... Човека е важен не земята и петрола .В Русия мъжете живеят средно 59 години в Холандия 78г... -ФАКТИ!" - Знаеш ли защо на Запад има толкова добър (засега) стандарт на живот? Защото суровините се черпят от 3-тия свят и в разни мини работят разни деца за 1-2 хляба на ден. В момента, в който 3-тия свят престане да играе играта, всичко свършва.

42

всичко е важно

преди 1 година

До КонтрапропагандаА суровини за производството от къде вземат? От други земи и внос на енергийни суровини. Нищо не се появява ей така от въздуха. От къде идват металите, енергията, други суровини? Те ли си ги произвеждат?

41

Контрапропаганда

преди 1 година

До Руската икономикаСамо две малки държави дето двете заедно са колкото полвин България по площ -Белгия и Холандия имат БВП колкото цяла Русия -около 1,7 трильона Е... Човека е важен не земята и петрола .В Русия мъжете живеят средно 59 години в Холандия 78г... -ФАКТИ!

40

Урсула

преди 1 година

До НякойДа купува да купува ,че да ни продава на нас излишната на Турция каспийска газ дето не е от газпром, иначе тока,газ-инфлацията ще скочат двойно-тройно пак .

39

Форекс

преди 1 година

Саудитите им го купуват за гориво в промишлени количества.Така не преработват в дизел собствен петрол ,а го продават . Обикаля санкцийките Путин с тая схема.На загуба е, но все пак си е приход.

38

Някой

преди 1 година

Няма ли санкции за Турция че купува от Русия. Или на урсулката не е и наредено

37

ИВАН

преди 1 година

До Европа и БългарияБЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е ЕДНА ТЕРИТОРИЯ, ИКОНОМИЧЕСКИ, ВОЕННО И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕВЗЕТА! СЛЕД 30-40 ГОДИНИ ЩЕ Е ПОЧТИ ИЗЧЕЗНАЛА! РУСИЯ Е ВЕЛИКА СИЛА С ПРАВО НА ВЕТО В ООН! А ТИ СИ ГЛУ ПАК!

36

Урсула

преди 1 година

Ко?!? Нье!!! Ни мой да бъди!

35

Internet лакмус

преди 1 година

Я! При тая филтрация на лайковете как си личи зелените т роля ци да ползват vpn-и да се правят че са много! Ей и трите пудела, бегайте от под дивана -къш, къш!

34

БАНко

преди 1 година

ЗА ДА СПАСЯТ ВАЛУТИТЕ И БАНКИТЕ СИ АМЕРИКАТА И ЕВРОПАТА ВЕЧЕ ГОДИНА ПОСТОЯННО ВДИГАТ ЛИХВИТЕ, А РУСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА ГИ ПОНИЖАВА !!! РАСТЕЖА НА БВП ЗА 2022- ИНДИЯ -8% ;КИТАЙ -5% ; РУСИЯ - 3,2% САЩ 1,2% ........ УРСЪСЕЛА - 0,8% !!! А СПАСЕНИЕ ОТ НИКЪДЕ НЕ ДЕБНЕ !!!

33

Анонимен

преди 1 година

Изнасят, но по цени в пъти по-ниски отпреди 1 година. Ха-ха-ха.

32

Internet лакмус

преди 1 година

Я! при тая филтрация на лайковете как си личи зелените т роля ци да ползват vpn-и да се правят че са много! Е й трите пудела бегайте от под диван -къш, къш!

31

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ще изнасят и още как. Ние като сме балъци нека ***** американските мухи. Впрочем те от жалкия ЕС точно това буквално си предложиха да ядем - насекоми. Помагало на природата. Вижте само на какво ни правят хората под контрола на "ЕС" и членуващите в "БЛАТО". Но всеки който каже истината бил русофил, конспиратор и пр. прякори.