231

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Русия си мисли , че може да заплашва цял свят. Затъвайки в мизерията си. Страна на роби и промити мозъци.

230

Анализатор

преди 1 година

Ваатенките не спират да бъдат смешни и жалки.Не стига,че буксуват в Украйна вече повече от година,ами и заплащват многократно по-силен противник като НАТО.Това са приказки на уплашени и жалки човечета изпаднали в паника.

229

то се знае

преди 1 година

Както са ви близко ,малко им трябва за ликвидация !

228

Анонимен

преди 1 година

Мишена на какво?

227

Анонимен

преди 1 година

То си трябва акъл, за да предвиждаж два хода напред.

226

преди 1 година

само руснаци-*** не разбират, че те предизвикват разширяването на НАТО. Толкова са зле горките ***....

225

Алекс

преди 1 година

Жужакът се наигра.Вместо с неутрална Финландия,Русия вече граничи с НАТОвска Финландия.А мишените са взаимни.Както Финландия и Швеция са мишени за Русия,така и Русия е мишена за НАТО.

224

По тъпи от окръжност

преди 1 година

излязоха товаришчите. Направо промениха геометрията.

223

Анонимен

преди 1 година

Отдавна предупреждавах Кремълските Корифеи, да не си навират гагиге в чужда паница. Сега ще джакат дядовия.

222

Наш човек

преди 1 година

Много ми е интересно защо руснаците ще определят коя държава към кой блок да се при съедини ?! Абе ей,***,доскоро почти цяла Европа почти беше в краката ви,но именно вие направихте така,че всички тези страни да избягат от вас и да станат членки на друга организация - защо не си отговорите на въпроса защо вече в Европа никой не ви иска и не ви обича ?! И на това отгоре имате наглостта и нахалството поголовно да заплашвате ? Я стига сте си мислили,че светът ви принадлежи!!

221

Дякона

преди 1 година

"Русия се закани: Ако Финландия и Швеция влязат в НАТО ще станат мишени" - подобре да знаят че са мишени. отколкото да си мислчт че не са !

220

Анонимен

преди 1 година

До 240Ти явно нищо не знаеш по Минските спорузомения!Първо : Русия се задължаваше да изтегли войските си от там. Тя не го направи! Второ : Комисията на ОССЕ, която трябваше да следи за спазване на спорузоменията в докладите си обвиняваше руските войски в тежки нарушения на Минските спорузомения и затова следваха санкции върху Русия.

219

до 237

преди 1 година

Украйна никога не е била мирен съсед.Нещо повече- тя избиваше мирни граждани.С оръдия.Заради това са Минските споразумения - просто да спрат да стрелят.Меркел открито каза че са ги подписали с цел да печелят време и да въоръжат Украйна.Това мирен съсед ли е? Мирен процес ли е?Украинския президент открито каза че техните деца ще ходят на училище а Донбаските деца ще седят в мазетата.Ами майдана ?

218

Анонимен

преди 1 година

Като знеам, че през 1940 г. малка Финландия бая озори,, мощният" СССР, сега заедно с шведите като нищо ще превземат Петербург.

217

друг историк

преди 1 година

До Историк Не те знам къв историк си, но коренното население на териториите където днес е Украйна са сарматски племена, които нямат нищо общо с руснаци. По късно там се заселват татари, казаци и българи. В Крим, Одеса , Запорожие и Херсон руснаци се появяват масово чак когато Сталин започва методично да избива и изселва местните след 1930г.

216

Анонимен

преди 1 година

До обикновен българин. Я ни светни Грузия, Молдова и Украйна като бяха мирни съседи на Русия защо бяха нападнати от Русия и имат окупирани от руснаците територии.

215

обикновен българин

преди 1 година

***.За какво им е посраното НАТО? Никога няма да имат проблем с Русия ако не държат ракети и оръжия насочени към Москва. Това е единственото условие на руснаците.Искат миролюбиви съседи.Защо си слагат проблеми на главата не знам...

214

Анонимен

преди 1 година

Има една приказка осата жили най-силнопреди да умре

213

Анонимен

преди 1 година

До 232Дори Кубан в Русия е бил населен с украйнци, това го доказва руските архиви и карти от царско време.Руснаците се заселват в Донецк, Луганск и източн Украйна в края на 19век, когато вжтези крайща се изграждат от шотландци и грманцу индустриални фабрики и е имало нужда от работници.

212

ФАКТ

преди 1 година

В ЛУГАНСК И ДОНЕЦК ДО 1930 ГОДИНА СЕ Е ГОВОРИЛО НА УКРАИНСКИ.ЧЕТЕТЕ РУСКИТЕ КЛАСИЦИ,ТЕ СИ ГО ПИШАТ,ЧЕ НЕ РАЗБИРАТ КАКВО ГОВОРЯТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ. РУСНАЦИТЕ СА ТАМ СЛЕД ГЛАДОМОРА!