25

Анонимен

преди 1 година

Които се чудят защо са тези заплахи ще им кажа. Заплахите и то точно там където ще се провеждат изборите са зарди Възраждане. Разбраха че ще са първа сила и решиха да ги унищожат. Но Хората които ще гласуват за тях не ги е страх от заплахи и ще отидат и гласуват.

24

Анонимен

преди 1 година

Е ПРЕДИ Е ИМАЛО ИЗБОРИ АМА ТАКОВА НЕЩО НЕ Е ИМАЛО СЪС ЗАПЛАХИ

23

Анонимен

преди 1 година

Без да си експерт, знаеш, че това е умишлено :))) В БГ преди избори требва да създадът ненакъв враг, демек народа да се почувства заплашен :)))

22

Анонимен

преди 1 година

Пак търсят някакви тайнствени знаци. Какво общо имат тези заплахи с изборите? Някой просто се забавлява и ви демонстрира колко сте тАпи. Или може би това че ви викат царя е гол, това е връзката?

21

марги - християнка

преди 1 година

Има ли някой, който не разбра, че идеята е, да се намалят избирателите? Кой има интерес - ФАЩ !!! Разбира се!

20

АНГЕЛ

преди 1 година

Москва няма интерес да намали изборната активност защото знае какво е мнението за Русия на по голямата част от Българския народ. От Козяк знаят също. Затова се опитват да намалят активността сплашвайки народа!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Фалшификациите от поне 30 години идат от запад. Твоята "Москва" няма нищо общо и в момента България не й е на дневен ред. Тук се управлява директно от американските губернатори, назначени в колонията.

18

Анонимен

преди 1 година

Нормално. Хартиената коалиция в действие да внася фалшиви попълнени бюлетини... Ако вотът е машинен, Копейкин повече от 7% няма да помирише. За ГЕРБ Да не говорим... А сега с помощ от мАсква яко фалшификации.

17

Анонимен

преди 1 година

Поредната подмяна на иизборите, не им гласувайте на тия изобщо.

16

Тази баба

преди 1 година

...ОТДАВНА Е ЗА СМЯНА!!!

15

Ц

преди 1 година

Мвр влиза в училищата още в СЪБОТА и НЯМА КАК въобще да се вкара нещо като бомба в училищата. Второ _ заплахите са инфонтилни и говорят единствено за инфантилен мозък!

14

Анонимен

преди 1 година

До Бай 100ян, като си кух копейко, ще пропътуваш... Нормалните хора, които живеят по настоящ адрес, отдавна се регистрираха да гласуват по настоящ адрес, ама ти даже не знаеш как трябва да го направиш, най-вероятно... Хахах, типичен мало-yмен копейко! Аз бих се притеснил ако кpeтени като теб гласуват за нормална партия, а не за Изхождане

13

Бай 100ян

преди 1 година

Ясно ми е че искат хората да не посещават училищата в денят на вота. Много партии имат интерес от ниска избирателна активност но само Възраждане имат интерес от обратното.Точно заради това ще пропътувам 400 км и ще гласувам !

12

Анонимен

преди 1 година

Кремлинци ще си вкарат страхотен автогол с тези заплахи - като се има предвид че гласодавателите на Копейкин и БСП са разни старчоци, много по-вероятно е те да се уплашат, отколкото ние младите, които ще гласуваме така или иначе!

11

АНГЕЛ

преди 1 година

Всички заплашени училища са и изборни секции. Целта е да се намали изборната активност. Само партиите на войната ГРОБ ,ДеЕбе КиРо и ДПС имат ползва от това. Аз лично като отговорен за това бих заложил на ГРОБ!!

10

Един Българин

преди 1 година

Идеята е да отблъснат по-несигурните избиратели в лицето на интелигенцията и да останат да гласуват само платените от ГЕРБ и ДПС за да ни управлява мафията. Копейкин разбира се е техен съученик от Кремъл. С мен обаче не са познали - отивам да гласувам защото както е казал Ботев Родината и Майката са едно и също и трябва да браним Родината от мафията с всички средства.

9

Анонимен

преди 1 година

Хайде някой пъпчив пубер си прави т-а-шак с отговорните служби, които не могат да го хванат. И го изкараха голяма политика.

8

Анонимен

преди 1 година

Като е гледам таз, мяза ми на колхозничка, щом не знае, че преди избори, когато се опитват да стреснат избирателя, винаги ще има драма :))) Толкова са се отвратили хората, че прилагат такива приоми, не че българите им се вързват вече :)))

7

Анонимен

преди 1 година

"За момента намаме такава процедура ..., но за нас е много важно да кажем, че сме готови". Това са голи лозунги без грам пълнеж.

6

Мдааа

преди 1 година

Оглушително мълчание. Трети ден затваряме училища? А, къде са антиваксарите и веганите? Защо не протестират срещу затварянето?