9

Анонимен

преди 1 година

Ало, цензорът, прочети подзаглавието на публикацията: вместо чатботовете е написано чатбовете, Излагате се с такова недоглежане.Да не говорим, че допускате неграмотно написани коментари.

8

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно ИИ ще разбере че естествения интелект (ЕИ) е ненужен.

7

Анонимен

преди 1 година

Кутията на Пандора е отворена,Bard,Bing,Chat GPT u още една дузина китайски'бърборещи'ботове,никакви призиви няма да свършат работа!

6

ЦРУ

преди 1 година

Страшно е ако те не се управляват от нас Зукърбърг, Мъск и Бат Серге Брин, заявиха от организацията от ФАЩ

5

Анонимен

преди 1 година

Надявам се, че ще го послушат. Не е толкова до "реален интелект" или "себеосъзнат", колкото до свръхвъзможностите, които има. Потенциалът за злоупотреба е огромен, а освен това, не знаем какво може да направи. Озни ден имаше опит с GPT-4 (това е по-новата версия на "двигателят" за ChatGPT), му задали, да реши recaptcha ... нашият решил, да не се зори, свързал се с някаква компания, разменил 2-3 съобщения, че имал проблеми с очите и молил за помощ (вероятно го научил от блог някъде) ... Не знам

4

Анонимен

преди 1 година

Когаааот през 2010 видях, какво може да се постигне на видео карта, за тогавашни 400 лева, ссравнително малка база от данни и пишмян 18 годишен, дето беше писал 2-3 сайата, работата беше ясна - нещата ще се променят и то коренно. Дори съм изненадан, че отне толкова време, да имате GPT. В интерес на иситната, съсвем реално вяравм, че Google имат достъп до нещо подобно, от поне 2014-а

3

Анонимен

преди 1 година

Мъск е прав тук. Говори за това от 10 години.

2

Космонавт

преди 1 година

Изглежда, че A.I. намира престъпните злоупотреби за напълно логични. Може би, защото правилата и обществата са тотална гни-лоч и всичко трябва да се подмени.

1

Анонимен

преди 1 година

Та после да могат да кажат "ама ние ви предупредихме, а вие пак си избрахте това бъдеще"...