4

Анонимен

преди 1 година

Гербодепесарите ще платят вересиите на хората по селата за изборите.

3

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност има такива тетрадки, дето ги търсят, но те заиграват с беднотията на хората. Известно е, че се пазарува на вересия и се пхлаща, като се вземе пенсия или помощ. Така че да внимават какви тетрадки прибират, не само дейност да отчитат.

2

карачанаков

преди 1 година

Магазините по селата проверихте ли ги? Имат едни тефтери и в тях пише Иван 10 лв Асан 20 лв ,Първан 30 лв и още и още имена Дерменджията да не спи ами да арестува всички магазинери ама и да се похвали .а иначе всички тези операции са прах в очите на хората от по големите градове ,а хората от по малките населени места знаят за какво става въпрос има хора които постоянно висят в тефтерите но не че са си продали гласа а че дължат пари за това което са си купили.

1

Падение Плевенско

преди 1 година

Плевен е най-пропадналото селище на стария континент! Селище мръсно,неугледно,бедно ,престъпно!Това селище е аналог на библейските Содом и Гомор! Да не дава господ на никого да замръкне в селището!Селище в което се вмирисва от общината където цари голямо лапане,лъжи,демагогия и шуробаджанащина! Това селище прави романите на Хичкок да бледнеят...