52

анализатор

преди 1 година

Не-нормалниците от гроб рават за професора по Фсичкологоия,да е шеф на преброяването.Няма вече да стане,престъпна банкянска сбир-щина.

51

Анонимен

преди 1 година

Мача е свирен от Козяк.Все тая кой ще спечели.

50

българин

преди 1 година

Гледам,навират ми в лицето от дни един банкянски крадлив шебек-невеж,опростачен тип,който говори политически брътвежи.Тези дето ще гласуват за банкянската разбойническа организация,са или престъпници,или хора с изпилен мозък.

49

Анонимен

преди 1 година

Никой не попита какво прави шефа на информационно обслужване в САЩ яв в навечерието на изборите на 2 април. И колкото и да ни пробутват нео либералната гей дружинка от ППДъБъ и да се опитват да лънготят напазаруваните соцоплози и медии за тия последните ще гласуват само шепата жълтопаветни джендъря които на всеки София прайд си гръцката голите ***,които за радост са една каруца (хора)

48

Алекс

преди 1 година

Рязликата е по-голяма,но трансферите от Чекмеджето не позволяват да се покаже. За "социолозите" сега е ден година храни.

47

Анонимен

преди 1 година

С оглед наближаващия Народен съд,първите осъдени трябва да са "видните" социолози,политолози и всякакви дуги експерти по всичко заедно с продажните ***,които им дават думата и едва след това да дойде реда на политиците,разсипали тази държава.

46

Анонимен

преди 1 година

Най харесвам тиквуня като кви,чи след избори, 1 или 2 кви,че,не,то ще е голямо тоя път, ша цъфне тиквения сВинтер кат майска роза пак.

45

Ралица

преди 1 година

На България и трябва правителство иначе незнам не искам Служебни неизбирани назначени еднолично от Радев да управляват и се оказа че на президентсвото не може да се търси отговорност как така А защо е тоя натиск върху Гешев неистов

44

Анонимен

преди 1 година

Кой ще спечели, бившия бодигард на Пашата или канадския "плейбой" :))))

43

Анонимен

преди 1 година

Единственото,което заслужава всяка Мутра,е разцепване на главата с правата лопата!

42

Надя

преди 1 година

До 42 Ралица ГЕРБ не може да направи самодтоятелно правителство,защото няма да има достатъчно депутати .ПП- то и ДБ- то да направят правителство на малцинството ,нали Ристьо,Киро,Асен са се размечтали за това,обаче да били подкрепени от ГЕРБ и ДПС.За кой ли път доказват,че са Мало......ум ни ци.

41

Анонимен

преди 1 година

"Време е да дадем на Възрждане 50 процента от вота." - Аз лично спирам да гласувам за Възраждане. Удобни са ми на 15-25% за да няма правителство и да има избори нон-стоп. До няколко години се надявам, че ще станем държавата с най-много парламентарни избори на десетилетие в историята на света. Дано ПП и ГЕРБ не успеят да съставят правителство, че ще ни разбият хубавата серия.

40

Ралица

преди 1 година

ГЕРБ СА СТАБИЛНА ПАРТИЯ кои са останалите дето направиха преврат *** алчни разтърбушиха всичко слепи ли сте или ви допада да ви лъжат крадат заблуждават на мен НЕ

39

Анонимен

преди 1 година

Герб да върнат откраднатото ! Какво става с чертежите на Ф16, дето ни ги "уреди" герП !

38

Валя

преди 1 година

Какво очаквате от сбъркани хора , които нямат никаква реална представа за нещата.Те нямат собствено мнение,вярват на розовите лъжи на мошениците.И тоя път нищо няма да стане ,и пак на есен избори ,и пак милиони от нашия джоб.Мошеници промяна няма да направят,защото са мошеници,те ако искаха промяна ,нямаше да са толкова нагли и да лъжат толкова брутално.

37

Анонимен

преди 1 година

Не искали да се коалират с тоя или оня щот не знам какви са им различията за развитие на Държавата Трябва обща цел за България другото е който може следващите месеци да краде от България Явно всички го могат на гърба на народа Докога ?

36

Анонимен

преди 1 година

Хора упражнете правото си на глас.Това е начина да се управи България.

35

Ралица

преди 1 година

ГЕРБ и БОРИСОВ да направят правителство за да стабилизират България НИТО Ицо нито Атанасов нито Киро нито Асен стават видяхме каква разруха докараха на България

34

До чалгата 35

преди 1 година

А ти кво искаш бе келлеш , некакав надрусан 20 годишен, дето още е на издръжка от мама и тате, ли да решава ?

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36Затова трябва народа да излезе да гласува а не да гледа сериали, да ходи по моловете или да играе на игри в изборния ден.