92

Анонимен

преди 1 година

Другари, да не оставим неодрусана слива в нашето село!

91

Кръстьо

преди 1 година

А дали може да се получи изненада на тези избори и да не спечелят най-рекламираните ?

90

ББ

преди 1 година

Свободен Народ сте за сега!копаете копейки и служби,служейки и работещи за чудовища!гАспадаря на дпс-гроб-*** заплаши и децата ви в училищата с бомби след сармат...и искате още...животните имат инстинкт за самосъхранение и ще ви убият ако застрашите малките им...българите не,ако наистина избухнат бомби в тези училища?това ли чакате да се случи за да се събудите?грях вършите спрямо децата си!срещу 50 лв ограбени от вас жертвате децата си и гласувате за робите на путин дпс-гроб-***.бсп

89

Анонимен

преди 1 година

Всеки буркан компот- юмрук в лицето на империализма!

88

Диана

преди 1 година

До Анонимен104 Някога му казвахме "Всеки взет изпит прът в *** на Империализма", значи БСП! За 50г. не можа да измислиш нищо ново БСП! Може би след още 50 ще се сетиш и че тиквата не лъже..Да се надяваме, че трудната ти метаморфоза ще има успех, значи...Всяко нещо с времето си!..

87

Анонимен

преди 1 година

Щях да гласувам, ама трябва да изрежа лозето на дядо, което е много по важно! Оттам идва ракията, а от тия -нищо!

86

102

преди 1 година

Бий ги, за да те уважават!Народът трябва да покаже, че има все още останало някакво уважение. На този народ му е пределно ясно, че всяка партия може да управлява, ако забравят за алчността и безкрупулността си!

85

Анонимен

преди 1 година

Аз съм за Народолибералната партия на Стефан Стамболов !

84

Анонимен

преди 1 година

Всеки глас за ПП е звучен шамар в лицето на наглата лъжлива тиква

83

Анонимен

преди 1 година

101 ти какво предлагаш ?

82

Марк Твен

преди 1 година

Очаквам най - много 15-20% избирателна активност.Какво трябва да се случи, че този народ да се обедини и изкорени тези наглеци.Тикви, ***, кокорчо, копейкини, майчета, татянчета, ДъПъСеТа, курнелини, шоумени... На този народ, как не му писна този сериал, който надмина Дързост и Красота по епизоди!?

81

Ники Пънчев

преди 1 година

По-добрия ще спечели.

80

Ха ха

преди 1 година

Арестуваха ли брачедите? Много акции, много нещо.

79

Диана

преди 1 година

Ами разбира се, кой ще отговаря на такива въпроси ако не ПП и ДБ?!..Важното е за кого ще гласуват негласуващите - не рзбират ли, че само те могат да спасят страната от бедствието, наречено БСП и СИЕ?!..Може и да не им харесва Герб, но трябва всички да гласуваме за него за да изгоним БСПтата от политиката - едва тогава може да се появят политици, които да ни харесват защото БСПтата съсипват всичко и всеки талант за да не им препречва хоризонта, значи...БСПтата се борят за власт, не за политика

78

Що бре

преди 1 година

Възраждане ли ще замести ИТН и Български възход. А били нещо различно, ама същите ги подкрепят. Радев и Нинова и от тези храненици ще се разочароват.

77

Анонимен

преди 1 година

Попитали били 1014 човека.... Би трябвало от тях около 650 са казали, че няма да гласуват или ще гласуват с "Не подкрепям никого" и остават 364, които да казали за кого ще гласуват. Дали товар представителна извадка?!

76

Анонимен

преди 1 година

Гадни военнолюбци, искат да нападат горката беззащитна, демократична и миролюбива Русия! Изверги фашистки!

75

Анонимен

преди 1 година

Иво отиде да приспива децата и не може да отговори на козяшките ви постове, военнолюбци!

74

Анонимен

преди 1 година

Никой нема да позволи изпращането на български войници в Украйна, не сме чак толкова глупави :))) Капиш, или требва да ти обяснявам подробно :))) Урките да не са ти глупави роднини, че толкова искаш да пращаш български момчета срещу рашките :)))

73

Мда

преди 1 година

Ще спечели този който реши козяк но за да няма сьрдити ще са по равно с разлика -2-3%