163

Бреее

преди 1 година

Ленче ленче срути рейтинга на московия в България!!! Само с ЛЪЖИ не става!!!

162

Анонимен

преди 1 година

Генерал Добри Джуров по партизански прякор*Лазар* казва *Съжалявам, че помогнах на предателя Луканов да свали Живков !!!* Това което се случи с България и Армията е голяма грешка!!!!

161

Българи

преди 1 година

Добре че имаха поне един свестен президент Горбачов, т.а сега сме Свободни и България е ЕС и НАТО!!!

160

Анонимен

преди 1 година

Сигналите за бомби са подадени от някой умни хакерчета според мен на по 15-16 години.

159

Бонго,ама от Конго

преди 1 година

Айдеееее фърлям пет американски долара,ама не знам коефициента.Залагам една седмица,но при условие, че са добре скрити на тайно място от аверите на клоуна

158

Либеризмет

преди 1 година

Русия е виновна за лай*ната и повръ*щнята в черепните кутии на либерал-дженадайската из*мет. Също за това, че не унищожи в зародиш помийната яма у*йвропа и ла*йномерика и ла*йнобритания. Виновна е, че не използва ЯО за мир. За траен мир. Виновна е, че властващите у нас са отпад*ък. Виновна е за това, че не остави ряза*ният османскин к.у.р да *** неблагодарната рая. Плюя на гро*боевете ви, нищо*жества западналяшки.

157

Red hardliner

преди 1 година

Знае ли някой къде мога да залагам пари по въпроса Колко точно ще е живучеста на Айбръмзите и Леопърдите в Украйнската ССР

156

До 159

преди 1 година

Във всички случаи, ще сме на фронта! Зависи, от коя страна?

155

Анонимен

преди 1 година

Кое руско, има логично обяснение?

154

Анонимен

преди 1 година

Опитам се да прочета и един разумен аргумент, който да обясни логиката на това руснаците да пращат фалшиви сигнали за взривни механизми. Защитниците на тезата само обясняват колко мразят Русия. Е, това не е никакъв аргумент. Не и за разумен човек. Освен ниско възпитание и скромни интелектуални възможности, подобни аргументи, друго не доказват.

153

Анонимен

преди 1 година

Нека гласуваме за ГерПСдсПпДб и на есен с песен да ходим на източния фронт да браниме евроатлантизЪмь!!!! Напред братя хамериканци!!!! Предупредени сте!!! Да няма изнанедани, когато получите повиквателната?!!!

152

Анонимен

преди 1 година

В Чехия ако говориш на руски ще те пребият от бой!

151

Сержант

преди 1 година

Вие, цъкащите минуси. Защото България е все на дъното от всички бивши колонии на Русия. ЕС и НАТО са виновни, нали? Децата ви ще ви кълнат един ден, продажни същества.

150

Анонимен

преди 1 година

България да обяви санкции на САЩ, както през 2та Световна, когато станахме Враждебна на САЩ.

149

Анонимен

преди 1 година

Малее, ако някой се опита да прокарва руска политика в Прибалтийските републики, Полша Чехия,Румъния...те го обесят с главата надолу! А тука всичко ***!

148

Сержант

преди 1 година

Путинофилите да си зададат въпроса, защо почти всички, спечелили състезания по основни науки за последните 40-50г са избягали от в гнилият запад, и пропадналата САЩ

147

анонимен келеш

преди 1 година

А в Украйна вече пристигнаха НАТО танковете:):):)Още много руски солдати в дървени пардесюта:):):)

146

Анонимен

преди 1 година

Тези заплахи за поставена бомба са от "зората на демокрацията", ако някой опиташе по време на "развития социализъм" не му мърдаше як поправителен труд: поне четири-пет месеца - в случай, че е пълнолетен. И в случай, че се докаже, че е вменяем. Нещо, което едва ли щеше да се случи и щеше да има да се мъкне по лудници. Друг е въпросът, че щяха да го пръснат от бъзик и да му остане прякор. Ако не е пълнолетен - родителите му щяха да му скъсат ушите, освен, че щеше да бъде "възпитан" в милицията...

145

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има паметник на Вова...надгробен!

144

Анонимен

преди 1 година

Абе не бе тутмаци, заплахите са от сев Македония.