12

Лошо

преди 1 година

Лошото е, че и бурканбанк не спасява. Вчера в джъм* гледам настолна лампа за бюро, преди беше 9 лева сега е 15 и нещо. Т.е буркана се обезценява . Може би злато ....ще спаси ситуацията

11

ЩЕ ЗАКРИВАТ БАНКИ

преди 1 година

Ами чакат ни фалити и тук. Аз ще заложа на Буркан банк,че иначе да не си скубя косите!

10

Шемет

преди 1 година

Ако бяха провели референдум за запазване на френският франк,сега нямаше да са пред колапс франсетата.Ама им го натресоха като на гърците,и сега няма вадене.Да се учим от грешките на другите казвам аз,а който е за еврото,прав му път,фалирали държави с евро бол.

9

Орел

преди 1 година

Не се кахърете. До сега историята не познава случей на виновен банкер, или хванат такъв за измами. Обикновенно както при мустака, ще обвинят касиерката или чистачката че е помагала с изнасянето на чувалите но не и човека с чувалите. Той плаща и поръчва. За милиони, няма закони!

8

До 9

преди 1 година

Ами добра работа, нема що...

7

ДоДо

преди 1 година

До До 7: сложи едно име, да знаем, че си Еврей. Макар че силно се съмнявам да си Еврей, колкото и да ти се иска, анадънму?

6

До 7

преди 1 година

Не се разпада. Така работи. Капиш?

5

Анонимен

преди 1 година

Извинете, да не би да се разпада западната демокрация?

4

SS

преди 1 година

И защо сте сложили на снимката Бг ченге с Макаров на кръста ?

3

Анонимен

преди 1 година

събиттията около банките в Европа и в Азия заслужава да бъдат отрзявани по-подробно, за да се създаде по-вярна представа каква е "ползата" от еврото и др, подобни умнотии, които ни натрапват.

2

Анонимен

преди 1 година

Айде и те да фалират.На центаджиите трябва да им изгорят центовете.На всеки,който подклажда войната трябва да изгорят подкупите и комисионните от оръжия.

1

Анонимен

преди 1 година

Ако ги претърсват нашенски полицаи и главен обвинител е Гешев - няма да намерят ,никога, нищо нередно в работата на банките !