9

А кои са тези

преди 1 година

двете кифли на снимката?

8

Анонимен

преди 1 година

Никоя партия с измамна гибелна геноцидна идеология като проруска комунистческо- фашистка партия каквато е Възраждане не бива да управлява, не сомо защото е с най измамна и войствена протерористична пропаганда но и за антидемократична деструктивна за пранштелство политика каквито обоче са и Герб, ДПС и ИТН пак с проруски,но и с протурски чужди ктаторски интереси дори до лъжат че са проНАТО и проЕС делата им разкриват истинската антибългарска геноцидна за БГ народ предателска политика.

7

Deep Zone

преди 1 година

Малоуумникът под мен, то по-добре за Атака гласувай, те са първата партия, която стоеше и не предаде идеите си. Възраждане гласуваха ЗА покупката на F-16 заедно с другите европодлоги :) Толкова за гнусняри*те от *** :)

6

Анонимен

преди 1 година

Варианта е: 50% + 1 за Възраждане! Другите сме ги гледали и опитвали! Тов ще е последния опит!

5

пришълецът

преди 1 година

Една п*чка, пролет на прави:)))

4

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте българи за партии като Възраждане,Неутрална България или ВЪН от нато и от ес! Защото това което ни готвят е отново педерасткапартия да управлява държавата, а това е ппдб,герб,и всички евроатлантически секти! Да не им позволим да развратят децата ни и погубят семействата ни тези джендърски сатанисти!

3

Анонимен

преди 1 година

Барба Ганьос от Банкя няма да е повече премиер.

2

Анонимен

преди 1 година

Бразилците ще решат кой ще управлява.

1

баба мара

преди 1 година

аз не гласувам и изобщо не ме интересуват какво бръ-що-ле=ват мисир-ките