13

Ъхъ

преди 1 година

Апартамент в София 300 000 лева. Средна заплата 2 000 лева при разходи 1 999 лв. на месец без глезотии. Ако имаме 4 жени с приличен доход, може и да се получат нещата.

12

Gorskio

преди 1 година

Българските заплати - най-високите в Европа. Българските комунални услуги - най-добрите в Европа. Българските междублокови пространства - най-уредените в Европа. Българската атмосфера в кварталите - най-приятелската в Европа. Вдигай цените, балъци много!

11

men

преди 1 година

В статията няма никаква информация за цената на жилищата, а за лихвите по кредитите. Адски некоректно списана сравняват се моментни лихви, които са на рекордно ниски нива, а ипотечните кредити са мин 20години. Което означава, че със сигурност лихвата ще се качи. Ако искат да сравняват цените да изкарат статистика с индекса на достъпността.

10

Анонимен

преди 1 година

Aйде на платените статии.

9

До Fena

преди 1 година

И за мен е така. София е последното място, в което бих живяла, особено ако нямам жилище там изплатено. Ако нямам работа в града си на мига тръгвам за чужбина.

8

Анонимен

преди 1 година

А бг "жилищата" са крайно неадекватни на тези от Европа. То не е само да мериш едни квадрати. Повечето сгради приличат на курници, а инфраструктурата е без коментар

7

Анонимен

преди 1 година

Зависи кои жилищ Зависи къде са. Зависи какви са.

6

Fena

преди 1 година

Всъщност винаги съм се чудил как млади хора отиват да живеят в София и си купуват жилище за 250 хиляди лева, при положение, че могат да печелят по около 1500-2000 на месец. Как изплащат това жилище? Какво правят в София? Ако не искаш да си в родния си малък град, направо отивай в Западна Европа! Това е абсолютна глупост - да си роб цял живот на банките и на купчина застарели реститути.......

5

мак

преди 1 година

Какъв е смисълът да се твърди такова нещо без да се споменават заплатите по света и у нас?

4

Анонимен

преди 1 година

Най-евтини са за ес и нато чужденци за да купуват евтино. За бг са ужасно скъпи..

3

Смехурко

преди 1 година

Да вземат да преизчислят цените в работни заплати и ще се окаже че цените са ни 3-4 пъти по високи

2

Анонимен

преди 1 година

И най-пр-остите :)

1

SS

преди 1 година

Но и българите са най бедните в Европа!