12

Прожектор

преди 1 година

Очеизвадно е, че СИК-аджията повече никога няма да бъде на власт. Той е следващия на ред след Горанов в списъка "Магнитски". А ГЕРБ е авторитарна партия. Без Бойко няма и ГЕРБ. Преднината на ПП-ДБ е значително по-голяма. Какъв е смисълът хартиената коалиция да налива луди пари за купуване на корпоративен и ромския вот и за фалшифициране на резултата ? Така или иначе ГЕРБ повече няма да може да управлява. Или целта им е да предадат властта отново на Рундьо Митрофанов ?

11

Гледай си работата

преди 1 година

Временното правителство не може да стои над главата на кокошката, за да снася 3 пъти повече яйца, за да станат по евтини. Партиите следва да седнат на масата на преговори с българските производители и да приемат дългосрочна програма за стопанско развитие на България, както направиха в Холандия преди 30 г. Днес Холандия е лидер в електрониката, роботиката и върховите аграрни технологии. Защото работят в екип ! Много разочаровани българи отидоха там !

10

Анонимен

преди 1 година

Няма как да има експертен кабинет без експерти, а такива, за съжаление, няма сред политиците. От друга страна истинските специалисти са достатъчно умни да не се набутат в политическото вонящо блато.

9

Пенко

преди 1 година

Докато руснаци кадруват, начело с прецедента не виждам в обозримо бъдеще нито нормални избори, нито правителство. Ако народа си мисли, че той решава то тогава е в огромна заблуда и жервта на наивитет.Посланиците на САЩ и русия се държат като средновековни феодални владетели, като единия се бори да се докопа, а другия да не изпусне контрола над територията.

8

Анонимен

преди 1 година

Единственото решение е експертен кабинет. Но е малко вероятно е да се случи.

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Няма засищане на тяхната алчност и лакомия и това си е.

6

Анонимен

преди 1 година

Не хората не искат политиците нямат единна цел за развитието на Държавата гледат как да докопат властта и ако може да е еднолична да крадат кой както може и да си получат субсидията от държавата

5

Анонимен

преди 1 година

Кризата в БГ е навсякъде от 33г до днес.

4

Анонимен

преди 1 година

След като 48 НС остана с прозвището гадният парламент идва 49 НС , което ще е нелегитимният парламент.

3

Анонимен

преди 1 година

Няма как да бъде решена, защото хората не искат. Как да стане? Ако повечето гласуваха за ППДБ, тогава щеше да има правителство, ама насила хубост не става.

2

Анонимен

преди 1 година

Добре че влязохме в ЕС и НАТО в точния момент

1

Анонимен

преди 1 година

Няма как, по поръчка от Масква изпълзяха всите спасители за да няма правителство и да ни спре пътя към Европа.