103

чудно

преди 1 година

в момента държавата се управлява от служебното на крадев - та кой ли би могъл да е ..... може би Алф или костенурките нинджа.

102

AN

преди 1 година

Просто Наско?

101

Анонимен

преди 1 година

Там ли ще е синът на Соловьов ?

100

Възмутен

преди 1 година

И защо с парите от моите данъци се плаща но разни лентяи и и3вратеняци питам аз !Басии ко4ината е таз територия!Веднага да върнат парите !

99

Що бе

преди 1 година

Брей,изтриха ми мнението! Защо бе?Значи може да публикувате статии рекламиращи мерзостта и гнусотията,а ако някой напише,че това е мерзост и гнусотия и тия са психично-болни-триете!!!Вие ,мъжлетата от сайта да не сте и вие такива,дето ви харесва да носите женски дрехи,а?

98

Anonymus

преди 1 година

Шепа ментално болни възрастни мъже в рокли ще говорят за култура и изкуство..

97

Анонимен

преди 1 година

"драг изкуството като инструмент за образование и повишаване на осведомеността на обществото по въпросите за ЛГБТИ културата" хахахах ,тук и в цялата статия ,думите "изкуство" и "култура" нямат място ,нито е изкуство нито култура ,че и "народни" пари се харчат за популяризирането на така наречената ЛГБТИ общност .

96

АнонимеН

преди 1 година

ПИНА ЛАПУТАНА- ТАКА ПИШЕ НА АФИША! ПАК СКРИТА РЕКЛАМА НА ***!

95

Анонимен

преди 1 година

Вече може с чиста съвест да твърдим, че в БГ кражбата, копупцията и шуробаджанащината са докарани до ранга на изкуство!

94

Анонимен

преди 1 година

Тези пари просто Наско ли ги уреди?

93

За лечението на

преди 1 година

болни деца събираме капачки,а за такива откровенни ПРОСТОТИИ се дават с хиляди СТОТАЧКИ!!!

92

Килгор Траут

преди 1 година

Не е много ясно като как хазартът се свързва с културата, освен в някаква изкривена форма на реалити-шоу. А пък аргументите на бенефициента са някаква нагла спекулация с предполагаемо нарушаване на човешки права. Не виждам причина и другите зали за бимго да не получат финансиране, например по повод защита правата на нудистите и тяхната самобитна култура... Предполагам, че ще има доста висока посещаемост.

91

Ники

преди 1 година

Демек, тук проблема е с хазарта, не с нещо друго :D

90

До 95

преди 1 година

Ристе искаш да си имаш Lady Boy,да те гали по ггъзза с макарите:))))) цирк

89

Анонимен

преди 1 година

От нац.фонд Култура са за наказание за прахосничество на държ.средства, и то не само административно. Най-малкото са за уволнение

88

Анонимен

преди 1 година

Не виждам проблем в това бингото да се води от драг кралици.Аз съм кросдресър. В работата ми обаче нося мъжки дрехи понеже в България шанса да те дискриминират е голям. През уикендите, като излизам с приятелката ми се обличам с женски дрехи. Само когато ходим при родителите и съм облечен с мъжки понеже баща и е с ъкъла ни Киро Брейка.

87

До 91

преди 1 година

*** си на гьон. Не съм говорил за никакви извисявания, а че се лее помия по всички различни хора, а не се говори за проблема с измамата. Айде тегли ***.

86

До 91

преди 1 година

Не слизай на земята, качи се. То и серийните убийци имат различно разбиране към живота. Не знам колко време на тебе ще ти трябва да осъзнаеш, че такива като тебе стоят на дъното, към което дърпате останалите, докато си мислите, че сте много извисени. Проблем е и хазартният елемент, но където има проституция, има и хазарт. Да нямаш ценностна система и да ти основен приоритет направата на цици и ***, с което да ангажираш цяла държава и да мамиш хората, че правиш културен проект, е дъно.

85

Да си го кажем

преди 1 година

Защо не ги лекуват тези болни хора ами им дават пари за да се забавляват. Нямам нищо против тях, но от опита ми с такива хора знам, че тези хора наистина са болни и това е страшна болест!

84

Анонимен

преди 1 година

С нашите пари да се финансира гавра с обществото, с нашите ценностите и морал е меко казано престъпно. Бой с камшик на целия НФК е леко наказание, за това че отпускат пари на тези деграданти!