27

АНГЕЛ

преди 1 година

Сега ще изкарат че Русия е виновна каквото беше първото предположение когато хакнаха НАП. Американската пропаганда в пълна сила преди изборите!!

26

Juls

преди 1 година

Помня, че началото на 90те много се радвахме да ни пускат от училище заради заплахи по телефона за бомба, естествено заплахите не идваха от ученици "шегаджии", на които не им се ходеше на училище, сега става ясно, че Путин е вилнял още в онези години. Тогава това можеше лесно да се случи чрез уличен телефон с монети без да те хванат, сега с мобилните Путин лесно ще бъде разкрит, но предполагам КГБ е работило усърно по нов план и са предоставили решение на Путин да пише е-мейли инкогнито.

25

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата се самосезира не за да намери руските терористи, а да докаже по скоро да замаже че Русия не е замесена. Не вярвам на проруската прокуратура.

24

АнонимеН

преди 1 година

ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР КАЗА, ЧЕ Е РУСИЯ!

23

Анонимен

преди 1 година

21 век ! 90 процента от бизнеса е онлайн ! Децата учат вкъщи онлайн ! Няма хулигани, няма наркотици, няма бомби, няма финансиране на бандитизма в България !

22

ГСДОРЯН

преди 1 година

Не знам чие дело е, но яко са ни взели за меде и на прицел. Па може и да е изкуствениот интелуект. Може да има македонско самосъзнание.

21

реалист

преди 1 година

Путин е виновен за всичко!!!Затова гласувайте за "Партиите на промяната" те ще оправят всичко и ще заживеем както преди те да се появят

20

Анонимен

преди 1 година

Лице, приличащо по описание на Владимир Путин е забелязано да обикаля около различни училища в страната. Лицето е носело лаптоп на който е правило нещо, след което злорадо е потривало ръце и е изчезвало в неизвестна посока. Съобщава се, че лицето е носело също така шпрей и е изписвало по оградите на училищата буквите Z O и V. Информацията е проверена от служители на службите.

19

до4

преди 1 година

Колко мъка има на този свят ,боже!Колко тъпотия!

18

Анонимен

преди 1 година

Събирали доказателства хаха след ден два от каскетурата ще излезнат с декларация, че има обосновано предположение за това или онова, но доказателства йок.

17

Анонимен

преди 1 година

Злите езици говорят,че резултатът на евроатлантическите партии,или по точно партиите на войната,хич не вървят на добре въпреки напъните на поръчковите социолози,*** и всякакъв вид АнаЛизатори.И сега се предприема този комичен ход от Козяк,който най много да налее още вода в мелницата на Възраждане.

16

Анонимен

преди 1 година

Сега ще обявят някой напълно невинен за руски шпионин . Само чакт команда от посолството

15

Атос

преди 1 година

Това е само проба.В изборния ден в същите училища ще се повтори.Да се изгони Митрофанова.

14

Анонимен

преди 1 година

В ход е хибридна операция с цел бъдещи арести на невинни граждани с обвинение в русофилство такова е нареждането на сащ

13

Всичко е ясно!

преди 1 година

Почнаха бомбени заплахи из цяла България.Точно преди изборите.И разбира се били Руски. Няма какви други да са!Даже съм сигурен че БГ службите работят с ЦРУ и ЦРУ са им дали всички неопровержими доказателства. В момент, в който набират сили партиите, които са твърдо против всякакво участие на България във войната, и в навечерието на изборите, изведнъж Русия организира поредица бомбени заплахи и някакви лунатични съобщения как щели да избият обществото. Тия ни взимат за ЗЕВЗЕЦИ!

12

Анонимен

преди 1 година

Бях се зарекъл да не гласувам, но след тая краварска провокация, която приписаха на рашките ще ида и ще дам глас за Възраждане, въпреки, че не харесвам лицето Костадинов!!!! Общо взето се получи обратенннн ефект! Бумеранга на Коззззяк ще ги удари мощно.Аз пО разпасана държава от нашата не съм виждал... То бива бива слагачество и робство ама нашите дУпетати чупят *** и наглостта!!!!

11

отвлечи вниманието

преди 1 година

Забравете за цените и парите мислете за евентуална бомба.

10

Анонимен

преди 1 година

Докато съберат ще минат 10 г. и ще вземат заплати. Но няма никой спипан.

9

Анонимен

преди 1 година

Незабавен арест на борисов изгодата е най голяма за него

8

Анонимен

преди 1 година

Коя Република бе ? Тая на Тиквата и Пеевски ли ?