13

Анонимен

преди 1 година

Че до сега 9% си опъват разшиката в джоба, а цените космически. Срамота.

12

Анонимен

преди 1 година

Какбря нали има украинци що не работят ...много мързелив народ,спрете им помощите на тия мързели

11

Анонимен

преди 1 година

Естествено ,държавата ги кърми повече от две години или на милионерите помощи от милиони ,това трябва да се спре

10

Каракочев

преди 1 година

Драганоов, обясни ми зщо в сектора, който уж създавал най-висок брутен национален продукт, заплатите на работещите в него са най-ниски, а чорбаджиите карат най-скъпите коли? За туризма става въпрос.

9

морски

преди 1 година

Няма персонал/кадри в Туризма. Бетонира се, преместваеми обекти, незаконни надстройки/етажи, разширявания в/у брега, недостигащи паркинги на много места...Не е истина колко са проблемите през лятото само! Хората не са мозохисти пак да идват, след като са измамени.

8

Анонимен

преди 1 година

Качвай цените па ме чекай да дойдем !

7

Анонимен

преди 1 година

Държавата е в ръцете на олигархията и техните клиентели по министерства.Това не е държава на правила и критерии, а царствпто на моя човек.Това дето ни се представя за модерен капитализъм е ужасяваща скрита феодална аристокрация на едни долни хора, като тоя на снимката.Партиите са в ръцете им, спорта, бизнеса, медиите, образование и здравеопазване.Те са враговете на народа.

6

Анонимен

преди 1 година

Гнусен олигарх.

5

Анонимен

преди 1 година

Държавата събира данъка за да върже бюджета. Който не плаща данък ще плати в затвора.

4

Анонимен

преди 1 година

За сведение-бедните хора осигуряват повече данъци от богатите. Приходите от подоходния данък са ПОВЕЧЕ от приходите от данък печалба за бизнеса. Тоест-логатите плащат по-нисък данък от бедните. В добавка-богатите-като ползват данъчен кредит, и за лично потребление стоките им излизат с 20 процента по-евтино от цените за бедните. Извод: бедните плащат повече данъци, и купуват по-скъпо. ДЪРЖАВАТА СЕ ДЪРЖИ КАТО НОТИНГАМСКИЯ ШЕРИФ-взима от бедните и дава на богатите.

3

ВДИГНЕТЕ ДАНЪЦИТЕ!

преди 1 година

Да вдигнат ДДС-то. Също и данък печалба да стане поне 21 процента. Сега, като данък печалба е ниските 10 процента, да не би цените да са ниски. Никой не печели от ниския данък печалба, освен собственика, да получи лукс живот. Вижте хляба-няма ДДС, данък печалба е нулев, имаше подпомагане 60-40, и пак цената расте. Защо тогава са ниски данъците, това не се усеща от никой, освен,че осигурява лукс живота на лицата зад бизнеса. Вмето държавата да събере данък, тези пари остават за лукса на фирмаджии

2

вдигнете ДДС

преди 1 година

ДДС да туризма трябва да е 20 процента. Ниския процент дискриминира другите бизнеси. Освен това този нисък ДДС не е усетен от никой-нито от туристите-те си плащат скъпо(пример-във Велинград цената е около300 лв в хотел 4 звезди, и то в неактивен сезон в определен хотел),ниския ДДС не се отразява и на заплатите на работещите-те пак са си ниски. Ниския ДДС оосигурява луксозния живот на собственика на хотела. Е вместо нов скъп автовомил, ще си купи по -евтин-например някое БМВ-и това е кола също!

1

Анонимен

преди 1 година

Важно е само за една шайка хотелиери мутри. Държавата само губи от туризма и даже и ДДС губи милярди укрити..