96

Божееее

преди 1 година

ами ако заложат те тепат деца в украйна та у нас ли и ги храним и им гласуваме обърка се света ни

95

ББ

преди 1 година

и къде е резидента...къде са службите...къде е доган-борисов-костя-нинова-манолова...гАспадаря им от мАсква заплашва невинните ви деца с...бомби в училища!!!и гласувате за руски роби заплашващи да заложат бомби училищата на децата ви???

94

Мдааа

преди 1 година

Добре че имаха поне един свестен президент Горбачов, т.а сега сме Свободни и България е ЕС и НАТО!!!

93

Псикхолокг

преди 1 година

Посланито е продиктувано от жена.

92

Анонимен

преди 1 година

Този лозунг е като от холивудски филм: Ще се лее бира и рокендрол

91

анонимен

преди 1 година

с версията , че Русия е автора на мейлите, набираме доброволци за войната а и пишещите мислят Русия за виновника - постигнахте целите

90

Анонимен

преди 1 година

Кои разполагат със специална техника, която не може да бъде засечена ?

89

Анонимен

преди 1 година

21 век ! 90 процента от бизнеса е онлайн ! Децата учат вкъщи онлайн ! Няма хулигани, няма наркотици, няма бомби, няма финансиране на бандитизма в България !

88

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците си мислеха, че могат да се хвалят по медиите, как помагали на Украйна, и да не ядосат руските служби. Затворете си устите и спазвайте военната тайна. Ние не сме САЩ или Великобритания, които могат да се перчат и хвалят всеки ден какво пращат и в какви количества. "Видяла жабата евроатлантик, че подковават американския и британския кон, и тя вдигнала крак."....Молим жабите евроатлантици да не се правят на магарета за подковаване, а мълчаливо да заминат на бойното поле в Украйна.

87

Ре

преди 1 година

Американците не спят. Освен че си свалих сами кулите, обвинявайки неграмотни бедуини, сега ни разкриват друга тайна. Американските послания ги били писали руснаци... Последните даже удобно са се подписали... Явно за да влошат допълнително имиджа си...

86

Анонимен

преди 1 година

До 103 Сериозно ли мислиш, че ЦРУ ще се занимават с такава кокошкарска история. Даже не мисля че е Русия. По скоро е или някое хлапе, или някаква недоскалъпена мутренска схема на ГЕРБ/ДПС. Само те могат да го направят толкова аматьорски

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95 голяма глу пост пишеш приятел

84

Логиката??

преди 1 година

Бомбени заплахи из цяла България.Точно преди изборите.И рсзбира се били Руски. Няма какви други да са!Даже съм сигурен че БГ службите работят с ЦРУ и ЦРУ са им дали всички неопровержими доказателства.

83

Анонимен

преди 1 година

В момент в който набират сили партиите, които са твърдо против всякакво участие на България във войната, и в навечерието на изборите, изведнъж Русия организира поредица бомбени заплахи и някакви лунатични съобщения как щели да избият обществото. Русия има огромна полза от тая работа. ПовЕрвайте!! Тия наистина ни взимат за зевзеци.

82

21 век

преди 1 година

90 процента от бизнеса е онлайн ! Децата у дома, он лайн по компютрите се обучават ! Няма хулигани да ги малтретират, няма наркотици, няма бомби !

81

Нещо

преди 1 година

Нещо за милионите, които се наливат за киберсигурност? Сега е момента да се оправдаят. Ако службите ни са на място, трябва бързо да го заковат, преди да са нанесени още щети!

80

Буда Соколов

преди 1 година

Какво ли не ще измислим само и само да не изтървем Кокъла ?!?!

79

Alex

преди 1 година

Авари простотиите. Едно врене имаше един бульон пред 133-то. През него се вършеше работата. Сега ботове. Цял сайт ботове :)

78

Анонимен

преди 1 година

Свиквайте, в колонизаторката всеки ден има я, атентат, я стрелба, а убийства с нож. И ние на там сме тръгнали. Нали е демокрациял.

77

Анонимен

преди 1 година

Най-обикновен руски тероризъм. Това е типично за Русия през последните 105 години. Руските терористи знаят че нищо хубаво не ги чака след изборите в България и са решили да действат изпреварващо.