62

.....

преди 1 година

Ами тук в Бг. какво става, даваш материал за изследване на качеството на семенната течност примерно и после не се знае къде я ползват и колко деца /ин витро/ са направили с твоя материал.Може да се окаже че и тук някои мъже имат по 200-300 деца!А същевремено ти се казва че показателите ти не са добре и сперматозоидите ти били бавни и лениви .То от няколко млн.бр. е важно 1,2 бр.да се забият в яйцеклетката.Иначе веднага те насочват към ин витро програма за да смучат пари здравната каса.Мошеници!

61

Nick

преди 1 година

фейк, проверявайте си източниците

60

Смел Гибсов

преди 1 година

Пак по добре, ами ако беше някой от Столипиново а ? хаххаха :D

59

Господ не ги харесва

преди 1 година

тия работи! Нещо което не е нормално е ненормално!

58

Асан

преди 1 година

Бреййй, сигурно са му излезли мазоли!

57

Терор в Бобов дол

преди 1 година

Гешев прибери си РОМИТЕ от Бобов дол, убиват Българи с ЧЕСТОТИ по особено мъчителен начин!

56

Анонимен

преди 1 година

Либерастичните урродлливи коччини трябва да са първата цел на Русия. Да се унищожи тази дяволска третополова иззммет.

55

Анонимен

преди 1 година

Е той да не ги е карал на сила да изливат флакончето където не трябва??

54

Карабас

преди 1 година

Потърсих го тоя случай по чуждите медии,но не открих никой с неговото име.Дори имаме ,,момент" в името!!! Щом е с еврейска фамилия значи е от старата вяра,а принадлежащите на старата вяра,не биха направили толкова деца по религиозни и традиционни причини.Логиката казва ,,фейк нюз".

53

Тероризъм

преди 1 година

Мутри облъчиха Бобов дол с радиация за да убиват Българи!

52

China

преди 1 година

Проверете колко жени и колко любовници е имал Мао Дзедун и ще разберете, че тоя донор е микроб в сравнение с китайския ръкурводител.

51

Терор в Бобов дол

преди 1 година

Терористични актове в град Перник и Бобов дол сега! България е рухнала, не могат да спасят и един човек от извергите на Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило!

50

Анонимен

преди 1 година

"Ехааааа! Тоя пич си е от.бал за 20 живота напред !"........................ нЕма що! с бурканчето в стаичката с по-но списания

49

Косьо Самоковеца

преди 1 година

Нидерландия е поне 3 пъти по голяма от България по население. Тук всяко трето дете тря да е аутист

48

мда

преди 1 година

Попитали един cиганин: - Ти спал ли си с медицинска сестра? Замислил се и казал: - Май само с такава сестра не съм спал.

47

Анонимен

преди 1 година

Каква африка бе тапири 11 от клиниките са в холандия сиреч увредени дибили ще се преъкнат и без тва от холандската полупотънала локва нищо не става

46

Сперминатор

преди 1 година

Ако беше султанът с хилядата жени, щяха да го похвалят и да му завиждат. Като Чингис хан, който днес има близо 16 млн. потомци. Ако поне 5% са наследили патологичната му агресивност и безсърдечие, представете си какво ни чака... Този поне е някакво хипи. Може би все пак е добре разните сперминатори да бъдат подлагани на по-обстоен преглед относно наследствеността; малко по-добре е да имаш дете от някой доказано нормален човек с дълго родословие.

45

Анонимен

преди 1 година

E, Поне е русокос викинг. У нас донори на семенна течност най-често стават ц. ДанарКите на яйцеклетки също са в повечето случаи от тази общност. Така че, ако опрете до инвитро, по-добре говорете с роднини за генетичен материал или сами си потърсете здреви млади хора с качества, каквито одобрявате и се опитайте да ги убедите да ви дадат нужното срещу солидно заплащане. За съжаление и днес важи правилото, формулирано навремето в пословица - "Парица - царица!" Иначе може да има неприятни изненади.

44

Сексолог

преди 1 година

Ехааааа! Тоя пич си е от.бал за 20 живота напред !

43

Анонимен

преди 1 година

Човешката лудост до там води, егоизъм и алчност. Горките изкуствени деца.