22

Мама

преди 3 месеца

И 41 ОУ Патриарх Евтимий в гр.София е затворено поради бомбена заплаха днес

21

1

преди 1 година

До Спасявайте ДЕЦАТАЦанов ако не спре да качва конспирации, една огромна част от застаряващото население на България ще започне да вярва в 5G радиоактивни атаки и прочее. Спрете да вярвате на първото мнение което чуете и на простотии, а започнете да мислите

20

Анонимен

преди 1 година

21 век ! 90 процента от бизнеса е онлайн ! Децата учат вкъщи онлайн ! Няма хулигани, няма наркотици, няма бомби, няма финансиране на бандитизма в България !

19

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците си мислеха, че могат да се хвалят по медиите, как помагали на Украйна, и да не ядосат руските служби. Затворете си устите и спазвайте военната тайна. Ние не сме САЩ или Великобритания, които могат да се перчат и хвалят всеки ден какво пращат и в какви количества. "Видяла жабата евроатлантик, че подковават американския и британския кон, и тя вдигнала крак."....Молим жабите евроатлантици да не се правят на магарета за подковаване, а мълчаливо да заминат на бойното поле в Украйна.

18

Шеф на образование

преди 1 година

да си подаде оставката, ако загине някой в училищата ! Ако загинат деца или учители, Министерството на образованието ще ги възкреси ли ? Или тия, които умуват: кой е крив и кой е прав ? Да му имам на българина дирния акъл ! Я да преминават на обучение по компютрите от дома !

17

Анонимен

преди 1 година

Щом има бомби, изкарвате олигавените от демокрацията отрочета на зелено училище и така пак на даскало!

16

ОНЗИ

преди 1 година

Тези бомбени заплахи са увертюра към фалшификацията на изоните резултати от 2 април !!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Брей тоя Путин бе и до Драгалемци чак стигна

14

Спасявайте ДЕЦАТА

преди 1 година

ВНИМАНИЕ МВР ДА БЛОКИРА ДОСТЪПА ДО ЯСЛИ<ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА ДО ПЪЛНО ОБЕЗОПАСЯване !!!. ДА СЕ ИСКЛЮЧИ ОТ ЗАХРАНВАНЕ И ДЕМОНТИРА ВИДЕО ПРЕСКАНИРАЩАТА ТЕХНИКА >ПРовекри в училища с тежко увредени деца доказаха че директорите имат работа за 10 минути. Да исключат камери ,екрани и скенери и РУТЕРИ.. Засечени са обемо черно терористични облъчвания на цели сгради и дворове . Децата носят с дрехите си МАСОВ Убиици вкл Black death mass murderers and killers. Експерти да огледат записи на камерите ..

13

Затворете училищата

преди 1 година

Warnings about 5G Black death and cancer terror anti Europians incl anti Uk,ANti France ,anti Greece anti Bulgarian Children.. След сигнали за тежки нелечими увреждания подадени от разтревожени лекари се доказа ,че стотици хиляди деца са жертви на показен дигитлано холограмен видео терор. Терористите позлват нагло престъпни видео терористични камери,еркани и скенери за нанасяне на ЛИКВИДАИЦОННИ УВРеждания на децата. ПОразени са много учители..Констатирани са ЧЕРНО ЧУМНИ Обемно проникващи вреди.

12

Анонимен

преди 1 година

Целта каква е?Или сега понеже чуха,че в други училища и взеха да се пробват сополаанковците дали ще мине,та да не ходят и те на училище.Хулигани ей!

11

Анонимен

преди 1 година

Къде трябва да подам сигнал за моето училище, че нямам домашно?

10

до 10

преди 1 година

Личи ти, че не си ходил, или не ходиш на училище! Може и да е ОТЖИВЕЛИЦА, ама поне щеше да пишеш грамотно!

9

Анонимен

преди 1 година

кой па го бриче да оди на учличище - тва е отдживелица неква

8

анонимен

преди 1 година

Не търсете политически мотиви, това е ученическа психика! Бунтуват се, ако ваканцията беше от 1-ви април, щяха да почиват 17 дни, заедно с празниците, а сега само 9 дни! Не, че са много уморени!

7

анонимен

преди 1 година

Явно е заради скъсената ваканция, само 4 работни дни, в която попадада и денят след изборите! Винаги пролетната ваканция е от началото на април, но сега решиха да я слеят с Великден!

6

Трети сигнал

преди 1 година

43-то ОУ Христо Смирненски

5

re

преди 1 година

Ушанките подготвят почвата за саботаж на изборите. Бабичките ще предпочетат да седят вкъщи, вместо да ги взриви някоя бомба :)

4

Анонимен

преди 1 година

братушките на спят

3

Анонимен

преди 1 година

Разследването трабва да започне от американското посолство