128

Анонимен

преди 1 година

Ами защото трансхирата, които не са особе о толерирани, аконямат забавления, може един ден да фанат пушката и да отидат в училище ...

127

Шрайка

преди 1 година

Корни в случая, не говори за социализъм, победа на изборите и т н. Така че конкретно за това изказване, трябва да спрем да я оплюваме. Но съдейки по коментарите има доста ППЛГБТДБ, небинарни, транс и т.н. субекти, според които всеки противник на неолибералният, джендер марксизъм трябва да бъде обиждан, независимо какво казва

126

Кул Туро Вед

преди 1 година

Ами да, можеха да спретнат едно културно шоу с козички за 10-ина хиляди лева и щеше да остане бая пара за ядене и пиене на Бузлуджа..

125

Анонимен

преди 1 година

Как може 93 000 лева за някакво си шоу без другарката Нинова да има и стотинка за това комисионно? Направо безобразие

124

Жоро

преди 1 година

Вчера трансджиндър уби 3 деца и 3 възрастни в християнско училище в Сащ. Причината най-вероятно е че забраниха операците за смяна на пола на малолетни в този щат.

123

Фокусирай на бизнеса

преди 1 година

Временното правителство не може да стои над главата на кокошката, за да снася 3 пъти повече яйца, за да станат по евтини. Партиите следва да седнат на масата на преговори с българските производители и да приемат дългосрочна програма за стопанско развитие на България, както направиха в Холандия преди 30 г. Днес Холандия е лидер в електрониката, роботиката и върховите аграрни технологии. Защото работят в екип ! Много разочаровани българи отидоха там !

122

Сашо

преди 1 година

Залагам апартамент на центъра на Велико Търново, с маза и таванско помещение плюс гараж, ако до 5.04 *** Нинова, не си промени мнението!

121

карачанаков

преди 1 година

Леле мале кой туй нещо ,дето мяза на онуй нещо

120

Стига глупости

преди 1 година

До ХЕЙ, КЪНЧОВЦИ: По-голяма п'ростотия не можа ли да измислиш? Прочете ли статията, за да видиш за какво иде реч. Става дума за образование и култура, а ти си го слагай където щеш. Анадънму?

119

Анонимен

преди 1 година

Кво ще рече КОЙ? Нали вие бяхте в управлението доскоро, нима не знаете, че има всякакви агенти навсякъде, които лобират за какво ли не. Особено САЩ. Затова беше важно в културата в страната да присъства повече българско изкуство, така щеше да се притъпи това чуждо влияние, ама и вие бяхте против квотите.

118

Анонимен

преди 1 година

Каза дамата, която предложи на Б Борисов да се разберат, като мъже.

117

ХЕЙ, КЪНЧОВЦИ

преди 1 година

човек е свободен да прави каквото си иска с тялото си. ДОРИ ДА ГО ГАТУИРА! А дали ще избере да си го слага отпред, или отзад, това е въпрос на личен избор. Корнелия Нинова например ползва ВИБРАТОРИ С РАЗЛИЧНИ РАЗМЕРИ И РАЗЛИЧНИ ПО ЦВЯТ. доставя и ги ШЛЮХАТА МИТРОФАНОВА.КОРНИ СЕ КЕФИ най много с червения цвят.

116

Поза 69

преди 1 година

Корни, не се прави на ударена, я се огледай и виж колко от депутатите и управляващите са обратни. Тия джедъри ги създавате вИЕ, а не ние избирателите, така че продължавайте да лижите чаталите на западняците

115

Анонимен

преди 1 година

какво друго може да се очаква от тази евротолерастия и либерастия, освен да пропагандира психично ненормално лгтб, е нормално, по пола има мъж и жена всичко друго е лечение в психиатрията лгтб..

114

Анонимен

преди 1 година

Корни бори джендърите, ама преди това кажи СергеЯ и оня Виген нещо си - са обикновени .... или ***

113

Нищо ново

преди 1 година

От 130 надолу - само г'лупости и п'ростотии без връзка с темата.

112

Не спират джендърите

преди 1 година

Стигнаха и до учебниците за нашите деца. Това не трябва да се допуска.

111

Права е Нинова

преди 1 година

За това ли трявва да се харчат пари от фонд, създаден да подпомага и стимулира развитието и разпространението на българската култура и духовност?

110

Прилики

преди 1 година

погледът й се същия като на мутрофанова и знахарова - празен, объркан и лееко н.а.Л-у.д.н.И.ч.а.в!

109

Недялко

преди 1 година

Много й се иска да зависи от нея дали ще има арести на Гешев, сийки, тикви, котараци и подобни опг на ГЕРБ- ДПС. Обаче утре ще излезе Магнитски 3 и Нинова, и Бойка, и Гешев в него