58

Анонимен

преди 1 година

Либерастията е РАК за всяко общество. Не са оръжията проблема, а либерастията. Всички подобни *** са транспсихопати, които се лансират от демонРатите. ПсихопатитеЛГБТКЮидиоти са създание на демонРатската дяволска партия и трябва да бъдат заличени. Това е истинския проблем на човечеството.

57

Аз

преди 1 година

Демонкратите искат да забранят оръжията. Републиканците забраняват транс операциите за деца. Кой ще победи в тази нова идеологическа гражданска война?

56

Ученика

преди 1 година

Само един нормален човек с оръжие може да спре ненормален човек с оръжие...

55

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Не мога да да разбера разликата между "транссексуален" и "транссексуална". Обикновенно все за педрас става дума.

54

Анонимен

преди 1 година

Убили са го, защото не са знаели като какво да го съдят и в какъв затвор да го вкарат. Присъдата е изпълнена.

53

Анонимен

преди 1 година

В какъв затвор ще го вкарат? Мъжки или женски? Запада веднага да отговори.

52

Анонимен

преди 1 година

Трепят ги нарочно, не само щото куките им са некадърни шубета, ами за да не се стигне до поръчителя.

51

Анонимен

преди 1 година

До БербокТака е но "проблема" на демократите и на всякакви други извратени либералстващи кръгове е именно законното оръжие което е пречка за пълното установяване на ултракомунистическата диктатура.

50

Бербок

преди 1 година

В сащ не е проблема с легалното оръжие , а с нелегалното . Ако се ограничи продажбата на легалното оръжие , то ще възпрепядства нормалните хора от притежанието му , а не джендер психопатите и престъпниците . До там го докараха американосите и точно това ще ги затрие , помощ от Русия и Китай не им трябва

49

Ana

преди 1 година

При толкова много стрелби в училище, защо не направят пропусквателен пункт, за да не може всеки " изплискал" да влиза с пушката? Но откъде толкова логика в общество със средна интензивност 60 и управлявано от де.мент собственост на оръжейното лоби.

48

Анонимен

преди 1 година

Постигнал е американската мечта!

47

Анонимен

преди 1 година

Само на мен ли ми прави впечатление, че при всички тези стрелби извършителят или се самоубива, или бива убиван от полицията. Не им ли е интересно на органите на реда какъв е мотива, платил ли е някой и т.н. Или май им е по-изгодно истината да не се научава. Номер 50 е прав, че 99% от тези случаи са активирано програмиране. Никой нормален престъпник, пък бил той и сериен убиец няма да рискува собствения си живот.

46

Анонимен

преди 1 година

До Joker Според статистиката дори в щатите с най-малко ПТПта има повече жертви от катастрофи на 100к души от България.

45

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

А как стоят нещата в Русия, драги ми драскачи? 8 пъти по-висока смъртност от предозиране с наркотици, десетки пъти повече от препиване, и 90% маргинали които благославят фюрера си. Но са велики, само те например пият миещи препарати, и само те могат да изтрепват милиони, само тази страна е имала 30%роби, при това свои, не от Африка...и ако има някой по-умен, или го убиват, или бяга в чужбина, а пък от страната на краварите никой не бяга, странно нали?

44

Анонимен

преди 1 година

Програмата MK-ULTRA в действие. Целта е дългосрочна - насаждане на търпимост към идеята за забрана на огнестрелните оръжия. За скептиците, немислещите и промитите мозъци да обясним - в САЩ новия световен ред няма как да се случи без да бъде иззето огромното количество законно оръжие от ръцете на обикновените американци. Демократите работят по тази цел от десетилетия.

43

Анонимен

преди 1 година

Благодаря на днес че сутрешното ми кафе започва с такива чудесни новини.Само бих искал да уточните точно от кой вид пол е защото те са 52.Иначе новината е супер.

42

Анонимен

преди 1 година

Това си е ежедневие там не е новина,оръжие да си вземеш там е все едно да си купиш тук хляб!

41

Мери Крисмас

преди 1 година

До Дьорд Шорош - говориш така щото нямаш идея какво се случва в Русия :)

40

do Joker

преди 1 година

Вярно ли че САЩ били повече хора от Европа? Вие преоткрихте географията ве. Само в ЕС сме повече, а цяла Европа е 2.5 повече население от САЩ. А и логиката, че имали оръжия и затвова се избиват издша. Я ни припомни колко такива стрелби има в Швейцария? Те са дори по-тежко въоръжени.

39

Lina

преди 1 година

@мерикснската мечтана действителност. Нищо ново - 💩 не те гръмнат между закуската и обяда. И тези налагат " световен ред " чрез сила.