7

Крис

преди 1 година

Великолепна Светлана Янчева! Тази година обра всички театрални и филмови награди! Ти си силна, Светле! Толкова хора ти изпращат обичта си и добри мисли! Всичко ще бъде наред!

6

Анонимен

преди 1 година

Не гледам театър и Бг-филми , заради Владо Пенев . То бива голямо ЕГО , ама те със Марта Вачкова надхвърлиха и егото на Трифонов !

5

Анонимен

преди 1 година

От доста време не гледам български филми и театрални постановки.Не гледам български предавания по телевизията.Зареждат ме кичозно.Изнервят ме.Опитах се да гледам "Войната на буквите".Но,не."Насила хубост не става."Владо Пенев е добър актьор.

4

оскар

преди 1 година

До opisТака е! Мария Стефанова носи истинският дух на Апостол Карамитевото театрално време! Съвременница е на всички дето ги учат в учебниците по БГ театър! Господ здраве да и дава! То Оскарите се опорочиха с *** филми, какво остава за нашето родно Блато от суетници и егоцентрици...няма ги онези авторитети от миналото! Сега гледаш и веднага го забравяш, защото не става! А помня почти цялото представлени на Морфов Дон Кихот от 95-та година, хем бях ученик.. Велик театър!! Морфов да се връща!!

3

opis

преди 1 година

Хубаво е да гледаме театър, за да мислим, чувстваме и да променим нещо в животът си! А не за поредното селфи с "известни" на служебният вход. Няма ги онези режисьори, които в трудните соц времена успяваха да ни променят и да ни заредят. Сега всичко може, нивото е трагично... Да е жива и здрава Мария Стефанова на 83 години! Гледайте я в "Кралицата Майка" във Военен театър да видите класа, игра и талант!!! Заслужен Икар за цялостно творчество!

2

Анонимен

преди 1 година

България потъва.Няма нито кино, нито литература или спорт, но се награждават тия ми ти неадекватници и паричници.А като излязат някъде на световна сцена падат на нула като вчера в Будапеща.Псевдо държавата на мутрите , мутресите и депесарите.

1

Анонимен

преди 1 година

Абе какви са тези неадекватни полицаи в Бобов дол, подаваш им сигнал за Тероризъм извършен от Пернишки мутри и роми (Джипси) , а тези подскачат и наглеят като мутри, от Главна Прокуратура пък пишат, че Пернишките мутри не са терористи !?Мирослав Германов