10

Дай ни Боже разум !

преди 1 година

Временното правителство не може да стои над главата на кокошката, за да снася 3 пъти повече яйца, за да станат по евтини. Партиите следва да седнат на масата на преговори с българските производители и да приемат дългосрочна програма за стопанско развитие на България, както направиха в Холандия преди 30 г. Днес Холандия е лидер в електрониката, роботиката и върховите аграрни технологии. Защото работят в екип ! Много разочаровани българи отидоха там !

9

анонимен

преди 1 година

В неделя го дават дъждовно времето. Никой да не е посмял да се оправдава с дъжда, за да не отиде да гласува. Всеки взима чадър, крачи по мокрия тротоар и отива до кварталното училище, за да си даде гласа. Как ще се развива държавата зависи от нас. И в дъжд, и в сняг, и в градушка, когато има избори, се гласува. Иначе друг определя съдбата ти.

8

Отговор:

преди 1 година

С български!

7

Отговор

преди 1 година

Първо гласувате с турските си документи, пускате бюлетината и газ на автобуса за България, следобед гласувате с български документи и ви дават 150 лева ми имум за което. Купуването и продаването на гласове е престъпление. Но явно, че това не влиза в тази графа. И си върви с години. И няма кой да го спре този феномен. 21 ви век хем се знае, че се прави така.

6

Анонимен

преди 1 година

Винаги гласувам със средния си птъст !

5

Анонимен

преди 1 година

С жълта книжка

4

Чичо

преди 1 година

Който с каквото иска да гласува. Аз приключих с тая колосална глупост наречена гласуване. До края на съществуването си нема да им стъпа! Мисля да ходя се напия с аверите него ден.

3

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНИЯТ ЗАКОНЕН ДОКУМЕНТ Е ВАЛИДНА ЛИЧНА КАРТА !!!

2

Анонимен

преди 1 година

Аз ще гласувам с талон за МПС.

1

Теророзъм

преди 1 година

МВР ПОТУЛВАТ ТЕРОРИЗЪМ В ГРАД БОБОВ ДОЛ С ВСИЧКИ СИЛИ ЗА ДА НЕ ИЗЛОЖЕЛИ ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ!Самата полиция в Бобов дол е неадекватна - само наглеят и подскачат като надрусани ц/и/г/а/нета!