29

Анонимен

преди 1 година

Пичове, грешката на всички нас е че още се занимаваме с тия (както и да ги нарека все ще е меко казано)...Пълен игнор трябва! Никакви клубове, никакво внимание, никакви комисии и прочие...Нищо бе! Все едно ги няма! Който се пише българин вече си е взел паспорта! Край! Да си лаят глупостите извън дворчето на Европа и накрая ще ни се молят вместо да съскат и плюят отрова по нас...

28

Анонимен

преди 1 година

Северномакедонците,все помощи търсят.Тоя да им помогне за ваксини,оня за пожари.Трети ще им дари обувки за армията.Ей,Буярчо,стига просия бре.Свършете нещо сами.Не става само с големите претенции,а трябва и работа.

27

Диана

преди 1 година

До Анонимен29 Нагли са сърбите там,уважаеми, не бившата ни провинция...Винаги трябва да прави разлика - иначе ще играем по сръбската ***, скрита зад щита на изтормозените макета там...Не нападай макетата - те са жертва!...Този хубавец говори много общи приказки - нека каже конкретно каква точно помощ очаква той от България за да се покажела атмосфера на доверие, както го казва..Общи приказки - на пазара!..И кой на кого не вярва, и какви са тези формални преписвания от Конституцията, и..

26

Анонимен

преди 1 година

Тая бивша Бг провинция е много нагла.

25

Анонимен

преди 1 година

Къде са македоните като там са все славяни бг или сърбе и неслявяне роми и албане или власе, но няма антички.

24

Анонимен

преди 1 година

Все се правят на ударени,че това са нации българи,черногорци,хървати с държави по тяхно име,наименование на държавите наречени и те как население са повече отколкото вие сте ги вписали за настоящи във вашите хартии на крайни справки за отчитане за да можете да ги натиряте без граждански права конституционни при това под формата-други,а щом ги изписвате за други ей така междудругото в пресмбюлата общо други,а народностната ви структура е изградена основно от тях с векове,то и вие за тях сте други

23

Анонимен

преди 1 година

закривай

22

Анонимен

преди 1 година

Ееее ,гееее... ние трябва да им се молим и да им създаваме атмосфера, че те да си променят конституцийката на измислената държава, че да благоволят да влязат в ЕС?!? Хахахах. Крайна наглост! Вземете на Киро Българското гражданство и му дайте северномякедонско! След което набийте вето на тая жaлка държавичка, да си седят по чукарите и да драпат за български паспорти! Да видят атмосферата как е!

21

Анонимен

преди 1 година

Тия алебанци много ги е яд на България дето помогна на Македония с танкове когато беше войната и правят всичко възможно да скарат двата народа. Османи башаму е бил на страната на албанците в Македония . Много ги е ят на нас......

20

Анонимен

преди 1 година

Кои сте вие и защо България трябва да ви помага? У лево и пълен игнор на тия.

19

Granik

преди 1 година

Ако тия ги пуснем да влязат в ЕС с безграничната си омраза към нас и кражбата на хилядолетната ни история ,език и писменост, то трябва веднага да напуснем този ЕС, да отворим всички блокове на АЕЦ Козлодуй, да се въоръжим пак с ракети,да изгоним чуждите вериги и банки ,да спрем концесиите за злато, да изгоним трите енергодружества и да си върнем суверенитет на държавата ни.

18

Дедо

преди 1 година

Па шта си ти? такъв въпрос задававъв твоя дом безочлив чужденец.Па шта си ти? с такваз псувня смущавадушата ти некакен пришълец;..........и отговора на малкото българско момиченце ,според античния македонец Буяр , трябва да е ........."Аз съм ДРУГИ господине"

17

Дякона

преди 1 година

Нищо ново... Същата манджа ни поднасят тарикатите.

16

Анонимен

преди 1 година

Що е мaке се е го М но

15

?!?

преди 1 година

Като те изплющщим се гради много доверие!

14

аман от тези

преди 1 година

мрънкала и за всяка обида към нас бг да искат компенсация от ек

13

Анонимен

преди 1 година

Този турчин какво иска?

12

Анонимен

преди 1 година

Гръмнете се вече, бе! Аман от вас.

11

СеверноМакедоноид

преди 1 година

без ТитоФашисти в ЕС

10

Накратко:

преди 1 година

Без БЮРМ в ЕС!