97

Илика

преди 1 година

До АнонименНЯМА такова интервю ! Смешно е вече с това, целият свят се наговорил срещу Дианата , баси на кого му дреме за тая кукувица !

96

Анонимен

преди 1 година

Екипа се подписва за да каже че никой не я е виждал, достатъчно е че има 10 свидетеля които не са я видели, останалите са се подписали за да е ясно че не са я виждали а не че лъжат. Това обвинение в разпространение на фалшива информация е комично. Не виждам какво фалшиво може да има в това.

95

Анонимен

преди 1 година

Както каза няколко пъти Мария Касимова - Моасе, жената е мълчала 5 години с ужаса и травмите от този побой и страха, че няма да й повярват , имайки предвид нагласата на обществото у нас към насилниците.. Е, очакванията й са били надхвърлени! Вергов в едно интервю от м.г казва "И пак шях да я пребия, ако посегне на детето ми", с което признава за побой. Сега пък отрича да е бил актрисата... ОчевАдно лъже. Каквато и да е причината, проблемите не се решават с побой и малтретиране.

94

Няма! Утрото е наше

преди 1 година

Не са глупости тези комични предизборни настриения. Момичето директно си казва че на изборите ще ни бият фургонената счетоводителка, буум оператор един или два броя и че декизацията ще спретнат 2-3 грим причесняци. . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . Няма да гласуваме за кого сме дали бюлетината си! Няма! Няма!

93

Момичето иска подкре

преди 1 година

Махаш едни срички от името Диамила Петрова и се получа Диарова? А майнъ филибето? Това с Диянчето Димова не е възможно!

92

Анонимен

преди 1 година

Вергов може да се ицвини, да иде някъде на рехабилитация, както правят холиудските актьори и после да се върне променен човек, който да напише книга - и двамата лъжат

91

До Анонимен

преди 1 година

Счетоводител във фургон на снимачната площадка, казваш??? Какво точно ще работи счетоводител на снимачната площадка? И във фургон??? Ти много ме развесели, да знаеш. Разбирам, че никак не си наясно с работата на счетоводителите. Честно, по-голяма глупост не бях чел. Цялата подписка на тези 30 човека, е съшита с бели конци

90

Анонимен

преди 1 година

Много гнусен човечец излезна актьорчето.Бие без да се извинява.

89

Евтин пр

преди 1 година

Правят си много гнусна реклама тези и тази. Гнусляци.

88

Анонимен

преди 1 година

Ако Вергов се беше извинил публично, нямаше да четем тия глупости. Очевидно е, че лъжат. Какви са тия 30 колеги, които едновременно са били на едно и също място и са станали свидетели на сценката. И 20 от 30те не са били на работа и не са актьори. Хайде стига. Да си признае най-накрая и да се приключи, така или иначе следствието е заключило, че дори да го е извършил, е минала давност (не знам каква е тази давност за домашно насилие, но все тая)

87

Анонимен

преди 1 година

вергов прилича на човек с къс фитил.търсила си го е, като се е натискала на такъв ненормалник.

86

хммм

преди 1 година

Абе вие ненормални ли сте от тоя сайт че ни занимавате с подобни простотии по цял ден бе, нямате ли за какво да пишете толкова че ония косматия Емили с тротинетката и тая болна жена са ви всеки ден в центъра на статиите с по няколко такива? Ако нямате в офиса ви какво толкова да обсъждате че говорите нонтоп за това то нормалните хора имат много по сериозни притеснения свързани с позицията на България във война която въобще не я касае. Кога ще ви видим авторските статии поне веднъж срещу това?

85

нелепо

преди 1 година

Тая колко време я разнасят и до сега не мога да разбера каква актриса е. Някой виждал ли я е някъде?

84

Неясноти

преди 1 година

Не познавам лично нито Вергов, нито Димитрова. Недоумявам относно едно нещо - Вергов прави намеци за някакви снимки, които само той е видял и за някакви реплики, които не цитира, но твърди, че съдържат сексуален подтекст. Казва, че Димитрова е питала момичето какво мисли за въпросните снимки. Ако тези снимки са част от творбите, показани от Димитрова на нейната изложба, не виждам какъв подтекст търси Вергов в тях. Въпросът верлоятно се е отнасял за естетическата им стойност.

83

Анонимен

преди 1 година

Гответе се за серията: "Секса не беше по взаимно съгласие" - ха ходи доказвай как беше, а оргазма го е получила щото е извратена и обича насилието, ама той я изоставил и тя си кацала - "така ли, е сега ще видиш ти".

82

Анонимен

преди 1 година

До И каква стана тя? "като прочетох днес, че и счетоводител е бил на снимачната площадка" - ако работят в павилиони на студио, може всички да са на едно място, и счетоводството също. И мястото за почивка и хранене е общо за всички.

81

Ek

преди 1 година

Бита е, от Вергов. Грешката й е, че се е забавила токлова време и си е мълчала. това сега се обръща срещу нея и Вергов се измъква. А и и съде е един

80

Анонимен

преди 1 година

Ами да си се оплакала преди пет години. Писна ми от теб.

79

Анонимен

преди 1 година

Къде и е пребитото на тая лъжкиня,това е лъжесвизетелстно икато дърта ц..ка лъже за пари какво ли няма да направи тая ***

78

И каква стана тя?

преди 1 година

На лъжата краката били къси. Вярно е. Още като прочетох днес, че и счетоводител е бил на снимачната площадка, и се подписал, че нищо не бил видял, демек бой е нямало, ми стана ясно, че са впрегнати всички, за да спасят реномето на Юлито Вергов. Ето, че истината изплува бързо. Че е бита, няма съмнение. Защо е бита, хич не ме интересува. Тук въпросът е дали е удряна. Защото Юли отрича. Естествено. Пази си репутацията, но е отвратително, което е направил. Въпреки, че може и тя да си го е заслужава.