433

тя

преди 1 година

Без САЩ ще настъпи мир и спокойствие !

432

Възмутен

преди 1 година

Това е говорене от времето на Брежнев. Тези само за унищожение говорят, не за нови технологии, производство, развитие на идеи. Все повече се определят като световните бандити на днешния ден. А като унищожат САЩ какво ново ще предложат?

431

Обективно

преди 1 година

До АнонименНикой не е заплаха и за НАТО и САЩ! Те сами си измислят вятърни мелници и правят на дон кихотовци. И не разбират, че по този начин създават 11.09.01г., ислямска държава... и единствено врагове!

430

Анонимен

преди 1 година

До Зозо каквото и да значи това. Вълшебния сироп е запазена марка за истинския клоун вашия.

429

Анонимен

преди 1 година

До Хора,....прав си имаш + но не ми се хваща сори.

428

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно от къде се вземат Русофобите и как им дава сърце да лъжат за пари.

427

Анонимен

преди 1 година

Минус за тебе това не е вярно.

426

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия остане сама ,без републиките от федерацията ,които ги краде чрез диктаторите на Путин,няма да има нищодаже и няма кой да праша на война.В.Момената воюват 40 хиляди Чеченци.,Другите са от Вагнер наемни убийци(затворниците и наркомани) ,има и "руснаци' от не -Руските републики има и наркомани неонацисто Руснаци.Нищо нямате ,всичко е в олигарсите.Само покер Ви остана да играете и да плашите Българските и другите деца с бомнени заплахи.Иззроддии крадливи.

425

Анонимен

преди 1 година

Русия може да плаши само с бомнени заплахи в училишата ,чрез фалшив ip адрес.Смешници ,всичко сте откраднали ,изпили и изяли.Нищо нямате.Имате оръжие само на хартия.Вместо това имате най-скъпите яхти и олигарси.

424

Анонимен

преди 1 година

Само и единствено заплаха за съществуването на Русия са самите Руснаци.Та Вие имате продължителност на живота малко над 60 години,крадете собствения си народ и го изпращате да умира в Укранина.Всеки ден умират между 500 и 1000 Руснаци на бойното поле. Никой не е заплаха за Русия.Путин неговите хора и неговата политика са заплаха.

423

Смяяяях

преди 1 година

Да бе целият свят ви видя какво оръжие и каква армия имате. Три месеца не можете да превземете едно село. Ако не са Иран и Северна Корея да ви дават оръжие, съвсем за посмешище щяхте да сте станали! А с ядрени заплахи и децата не плашите. Щото може да сте пияни денонощно, но едва ли сте чак толкова смотани да си мислите, че ако пипнете ядрена бомба и другите няма да пратят същото по вас! :)

422

Анонимен

преди 1 година

Хора,престанете с това ,Нали знаете,че при сблъсък между Русия и САЩ ще стане световна война. Да се молим никога да не става това .Ама за войната в Украйна,САЩ и НАТО са виновни .

421

Паню Баирски

преди 1 година

Абсолютен мит е, че Русия имала въоръжение, което превъзхождало ЩАТИТЕ! Само за секунди американците могат да смармалят въшкавите руснаци, но си траят, защото няма смисъл от празни приказки! Руснаците са прости и наивни и не стават за нищо!

420

Анонимен

преди 1 година

Бойко от кога казва че е време за рестарт, хайде хвърляйте бомбите и да се започва наново.

419

Анонимен

преди 1 година

Русия ще унищожи САЩ,но и САЩ ще унищожи Русия,ще трябват няколко хиляди години да се разнесе радиацията,но поне ще спасим природата!

418

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, ами от Рашата какво ще остане бре, Патрушев? Май пак си пил от вълшебния сироп, а? Клоун.

417

Анонимен

преди 1 година

До#452 Западните *** трябва денонощно да се молят Патрушев да не смени Путин,защото тогава ще видят"кон боб яде ли"!

416

...

преди 1 година

''Русия е търпелива и не плаши никого с военното си предимство.'' Това новия руски виц ли е? Всеки ден ония алкохолик Медведев говори за това как ще унищожат запада, националните им телевизии показват клипчета как ракети поразяват западните столици. Сега не били плашили.

415

Даааа

преди 1 година

До Анонимен 456...И се оказва,че истината не е нито грозна,нито хубава.Просто трябва да разберем,че в този свят всеки защитава със зъби и нокти своите интереси.И е крайно време България да свали розовите очила и да престане да бъде безкрайно доверчива.Това доверие ни донесе 3 национални катастрофи и ни закотви на последно място в Европа.Защитавайте със всички възможни средства нашите национални интереси - това е рецептата за успех!

414

Анонимен

преди 1 година

Грозната истина е че съседна Румъния уж наш съюзник в Нато арестува нашите кораби и натири нашите моряци това е грозната истина и Турция го е правила.