42

Анонимен

преди 1 година

До Абе Само че господинът от снимката е от БСП, т.е. от коалицията на лъжата. Къде ви е коалицията на войната сега?? Атакувате ги преди да са дошли на власт още ли? В Аванс...

41

Анонимен

преди 1 година

Още един лизунгер

40

Хан Тервел

преди 1 година

Аз предлагам да изпратим оръжие на Русия! Така ще помогнем на Украйна като свърши по бързо войната!

39

НА Мадуро Машините

преди 1 година

ДАЙ БОЖЕ най накрая някоя партия която защитава БЪЛГАРИЯ да спечели изборите, че толкова години сервилност.. Станали сме, като изтривалки и за такива ни полват. ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ

38

Анонимен

преди 1 година

Да им пратим тоя албинос на укропите. Може да го развяват като БЯЛО ЗНАМЕ

37

Анонимен

преди 1 година

Тая кохорта от самозабравилили се зелено чорапи аграрници като почнат да налагат и говорят от името на "Държавата"...са направо супер нагли смешници...АЛОУ имаше в историята Кралят слънце..баш бакан дет маже филиите с пачки по 500..сега и *** -държава от руски кастинг..

36

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 година

ТЕЗИ "МИРОЛЮБЦИ" СА ИЗВРАТЕНИ,ЖЕСТОКИ ИНДИВИДИ,ЗАЩИТАВАТ УБИЕЦА И СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА СМЪРТТА НА НЕВИННИ ХОРА.КАКВО ЗАСЛУЖАВАТ?

35

Нео

преди 1 година

Изглежда, като възрастен човек, а говори, като неориентиран тинейджър. Това, че нямаме 155мм гаубици (а защо нямаме???), не означава, че не можем да произвеждаме такива! Със сигурност имаме и произвеждаме и такива, каквито ползват украинците. А от тях предоставяме ли? Директно или през Полша? Конфликта въпреки доставката на оръжия се задълбочавал!!! Че това е война на живот и смърт за украинците с една от най-мощните държави с една от най-големите армии!!!

34

Абе

преди 1 година

легално от България за Украйна ник'во оружие не се изнася. Правят се страшни далавери с частно производство, през Полша и може би Молдова. То нема ли далавера, български политик нема пръста си да мръдне. А новата коалиция на войната само си дрънка - тинтири минтири. В БА официално таквози оружие нема. В частните складове е друга работа.

33

Анонимен

преди 1 година

Русофилите-комунисти едно говорят, а друго правят...А русофобите-демократи само истината думат, нале..

32

Анонимен

преди 1 година

Изключително глупаво момче, а министър на отбрана!

31

123

преди 1 година

Има как Стоянов, има как! С едни тирове по тъмно, ей така ги изпраща България!

30

Анонимен

преди 1 година

Русофилите-комунисти едно говорят, а друго правят... Изобщо не се знае какви ги вършат тези престъпници на Фигуранта.

29

Анонимен

преди 1 година

Стига ни занимавайте с Украйна, стига с претенцийте, че само от нас зависи, ще кажеш сме некаква световна сила :))) САЩ като имат мерак да се бият те с рашките, ама предпочитат други да го правят вместо тях :))) Ако се намираха в Европа САЩ, щяха да знаят, че тука не е шега работа :)))

28

Анонимен

преди 1 година

България, може и да не разполага със такива системи за въоръжение, но отдавна е производител на 155 мм снаряди..За справка, официалния сайт на ВМЗ-Сопот..

27

мхм

преди 1 година

Комуняггите алчни си говорят, а статистиката си върви, България е все още в топ 5 в света по предоставяне на оръжия за Украйна. Туй то.

26

Анонимен

преди 1 година

Росияните са прочели статията на Запада и вече има ответ - емейли за целия български народ. НАТО и Запада да престанат да ни шпионират и разкриват обществено тайните ни. Вредят на националната ни сигурност. Протестна нота до НАТО за спиране на игричките на Запада с нас. Общественото разкриване и деклариране на военните ни тайни от Запада води до реакция от обида и засегнато честолюбие. НАТО и Запада ни провокира и дискредитира.

25

Схванах

преди 1 година

Частните фирми са свободни да доставят какъвто и да е калибър снаряди включително 155.

24

Хмм...

преди 1 година

Белокосий, стига си лъготил все едно насреща ти има пеленачета! Всички наши оръжейни заводи бълват оръжие, де отива то?

23

Анонимен

преди 1 година

България не разпололага с 155мм муниции. Ако искат българските заводи да ги произвеждат и тях, е необходимо партниорите ни да инвестират малко.