182

Фокусирай на бизнеса

преди 1 година

Временното правителство не може да стои над главата на кокошката, за да снася 3 пъти повече яйца, за да станат по евтини. Партиите следва да седнат на масата на преговори с българските производители и да приемат дългосрочна програма за стопанско развитие на България, както направиха в Холандия преди 30 г. Днес Холандия е лидер в електрониката, роботиката и върховите аграрни технологии. Защото работят в екип ! Много разочаровани българи отидоха там !

181

Анонимен

преди 1 година

Майстора на раздържавяването, великия приватизатор и унищожител на българската икономика и селско стопанство, решил да вземе да изпълзи от нафталина и да дава поучения!!! Я си замълчи и мирувай...Още ти сърбаме икономическата попара а акъл от оровалени политици не щем!!!

180

Паню Баирски

преди 1 година

Ако не беше Костов, сега можеше да сте слуги на жалкия убиец Путин, патоци такива!

179

Паню Баирски

преди 1 година

Радев е позор за България!

178

д

преди 1 година

Един от най-далновидните и важни за България политици за последните десетилетия! Дано има кой да го чете и слуша от тия новоизлюпени патриотични и леви аматьорчета.

177

българин

преди 1 година

КОСТОВ ПРЕЗИДЕНТ!

176

Я,вампир?!?!?

преди 1 година

И говори?!?

175

Анонимен

преди 1 година

МРЪСНИЯТ ЛЕНИНГРАДСКИ МАВЪР КОСТОВ ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО И ОТВРАТИТЕЛНА СМРАД СЕ РАЗНЕСЕ НАД ДОЛИНАТА...

174

Безименен

преди 1 година

Тоя Костов още ли е жив бе неговата майка пресудена

173

Анонимен

преди 1 година

Характеристиката на Костов за Радев беше много точна. Ако не беше Костов водещата на Хоризонт щеше да му отнеме думата, както прави с обикновените граждани, които изказват подобно мнение.

172

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не е вярно. Може да се каже само, че се възползва от ситуацията, която създадоха партиите, които се провалиха. Неутралитетът не е лош за България.

171

продадени на руснаци

преди 1 година

за един долар, а сега си пръв евроатлантик. прокровителства феодализацията на страната, а говориш за законност. дано на следващата си публична поява се прецуфриш, u3чаgue agoво.

170

Анонимен

преди 1 година

Когато стисна юмрука, всички протестъри тогава забравиха, че Радев е руска кримка, че имаше скандали с руски шпиони и той още от тогава се бореше за отпадане на всички санкции за Русия защото така им беше удобно включително и наследниците на този Костов генерал Гном и Христо ало Брендо, така че каквото сте си посели площадници долни.

169

Анонимен

преди 1 година

До До ИдеалистНИСКОЧЕЛИТЕ СА ВЪВ ВАШИТЕ РЕДИЦИ НА ДЕСНИТЕ И ЦАПАТ И ТРОШАТ ПАМЕТНИЦИ, АКО В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ТАЛИБАНИ ТОВА ЩЕШЕ ДА ВИ Е КОАЛИЦИОННИЯ ПАРТНЬОР НА МУТРОПСИХОДЕСНЯЦИТЕ. А ЗЕЛЕНИТЕ ВИ 300 ШОРОЩЛЯКА АКО ОТ НЕЩО НЕ РАЗБИРАТ Е ТОЧНО ЕКОЛОГИЯТА.

168

Анонимен

преди 1 година

ако радев не беше сгрешил шарлатанската псевдопартия-патерица на теб и борисов нямаше никога да се създаде. ЗАТОВА КАТО ОБИЖДАШ РАДЕВ ОБИЖДАШ И АСЕНКА С ЧОРОПАГЯЩНИКА И ОНЯ ДРУГИЯ... КАКТО И ПЕРНИШКИЯ МЕГАЮРИСТ - ГЕНИЙ.

167

обективен

преди 1 година

КОСТОВ=КОРУПЦИЯ, а Тиквата го задмина с 200.

166

двоен мутростандарт

преди 1 година

За Радев гласува народа при това по правилата на ГЕРБ, за Кирчо и Кокарчо гласуваха машините на Мадура. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ С МАШИНА ГЛАСЪТ ВИ ИМА ОПАСНОСТ ДА ОТИДЕ ЗА ТИЯ АНТИБЪЛГАРИ И ПАМЕТНИКОРУШИТЕЛИ

165

Митар Мирич.

преди 1 година

Cigance,cigance да ти купим златно ланче.

164

Анонимен

преди 1 година

КОСТОВ ЗАПАДА ОБРАЛ ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ НЕКА ФИНАНСИРА УКРАИНЦИТЕ С ОГРАБОНЕТО ОТ НАС НИЕ НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ЗА ЗАЗЕМ НА ТВОИТЕ РЕЗИДЕНТИ О АГЕНТУРНОПОДОБНИЙ. ТИ ИЗТОЧИ МИЛИАРДИ ОТ БЪЛГАРИЯ КАТО РАЗДАДЕ ЕСТЕСТВЕНИТЕ МОНОПОЛИ ДЖЕ ЕСЕМ ЧЕСТОТИ БТК ВОДИ, ЕЛ МРЕЖА НА ОКУПАТОРСКИТЕ НАВЛЕЦИ

163

Край

преди 1 година

За Герб ПП и ДБ са гласували 1 326 000. За Радев - 1 539 000 души. Кой всъщност представлява Суверена / Народа / повече и кой е окупатора а Костич?