96

Редактор

преди 1 година

10 малки русначета бяха мобилизирани в Украйна, не остана нито едно!

95

Бачо Кольо

преди 1 година

Само либерастката западна култура, представлявана от меките китки с крехко его, може да измисли подобни простотии.

94

Ицо

преди 1 година

Чувствителната аудитория в този случай , не може да бъде засегната , защото не може да чете ! А тези , които могат да четат , определено ще им хареса романа , за Бога това е Агата Кристи , къде са феминистите дабя защитят ????? 66 детективски романа , написани от жена при това на извънземно ниво , четат се на един дъх . Тази гавра трябва да бъде спряна , либерастията достигна критично ниво и трябва да бъде унищожена

93

Morski

преди 1 година

Диктат, цензура, "правилната линия"... Не ви ли напомня на нещо отпреди 34 години?!Е ние бяхме вече там и не искаме да се връщаме обратно!

92

Хан Крум

преди 1 година

Cancel куктурата ще затрие всичко нормално

91

Morski

преди 1 година

А какво стана с авторското право? Никой няма право да променя каквото и да е без знанието и ОДОБРЕНИЕТО на автора!!! Жендърите, расистите на бели смятат ,че могат да се изкупят и купят по този начин,но историята е доказала много пъти ,че това е грешно!

90

Някой

преди 1 година

И кои са тия нещасни хора, дръзнали да "коригират" творчеството на писател от такъв ранг? Самото редактиране предполага, че редактиралият е по- компетентен от автора. Кои са тия, че да унищожават толкова велики произведения? Някой от тях може ли да се похвали поне с половината на постиженията на Агата Кристи? Пълна деградация и срам за тази цензура. Да унищожава може всеки, но да създава??? Това е още една крачка към дебилизацията на децата и изобщо на бъдещите поколения!

89

До Укро феновете

преди 1 година

За тези "ценности" ли се биете срещу Русия ?

88

Е

преди 1 година

Добре де, как като обикновен човек да различа афронорвежец от афрокитаец? В българския език има само една дума. Може би трябва да носят табелки?

87

Анонимен

преди 1 година

Не пипайте културата и изкуството. То си отразява конкретен период. Все едно да почнем да преправяме пещерните рисунки, че не отговарят на днешната пропаганда.

86

пияница мистик

преди 1 година

Пазете си старите книги, че след време нередактираните издания ще струват маса пари :))) Следва "Пипи дългото чорапче", че баща и бил негъpckи крал :))))))

85

Qwerty

преди 1 година

Добре де, аз не мога да разбера какво им пречат неща преди 20, 30... 50 години. Писани са в други времена, с други разбирания. То произведението минало през ситото на времето, станало класика, поколения наред са го чели по оригиналния начин, сега ще го коригираме да нямало сърдити и обидени..Тотални безсмислици.

84

Анонимен

преди 1 година

Harper Collins централа в Ню Йорк е как да не ги удариш с атома тия ненормалници !

83

Анонимен

преди 1 година

"Следва "Пипи дългото чорапче", че баща и бил негъpckи крал :))))))"........................ Не следва, а ВЕЧЕ и Пипи я пренаписаха - точно заради негърския крал, новите издания на Пипи са с променени текстове навсякъде, където Астрид Лингрин не е била "политкоректна". Впрочем, и "Десет малки негърчета" на Агата Кристи вече е с променено име - "Те бяха десет", вкл. филми, които са снимани по книгата, а и текстовете вътре, където се говори за фигурките на негърчета, са пренаписани.

82

Анонимен

преди 1 година

Казваха ни, че до 89та живеехме в диктатура, тоталитаризъм и цензура - но мисля, че са объркали периода.

81

Анонимен

преди 1 година

Произведенията не трябва да се променят. Черните сами се наричат помежду си черни но някой бял като им го каже го изкарват расист. А черен като каже на бял че е бял не е расизъм. Смешно е и трябва да се спре с тези глупости че на някой можели да му наранят чувствата.

80

3123

преди 1 година

И баскервилското куче да стане на ***

79

Анонимен

преди 1 година

Ако не ликвидираме либерастията, тя ще ликвидира нас!

78

Анонимен

преди 1 година

Целият свят изпростява и се елементаризира. Все е било, но такова чудо не е имало.

77

Що за

преди 1 година

Малоумие !