63

Daniel

преди 15 години

Браво на момчетата от Пътна Полиция.Крайно време е да спрат всички да мачкат Полицайте ,да ги заплашват с уволнение и какви ли не работи. "Закона е равен за ВСИЧКИ"

62

няма значение как се

преди 15 години

Не е ли прибързано да съдим Илияна. Доколкото знам все още нищо не е излязло като експертизи. Ами ако е нагласена? Хващат наркопласьори с наркотици и веднага им излизат отпечатъци, а при нея вече 10 ден няма нищо. Дали не се опитват да я нагласят. Мислете и в тази посока. Ако за някои неща не се е подчинила на управляващите, то неминуемо ще бъдуе ВИНОВНА!

61

анонимен

преди 15 години

не мога да се съглася с всички вас. Ами ако са и ги поискали тези пари заради прословутите инсцинировки на чуждинци в България. Не за първи път става пова. Не бъдете песимисти.

60

Sergo

преди 15 години

напълно съм съгласенбраво на тях x)

59

селянин

преди 15 години

дай боже повече такива полицай,че да почнат да арестуват и нашите деПУТАТИ ,че цялата корупция и кражби от бедния ни народец си го озаконяват.БРАВО НА МОМЧЕТАТА

58

преди 15 години

awe taq mnoo gadna myr6i4ka

57

преди 15 години

Тези, които са ти докарали успеха до 5.90, са сбъркали тотално!

56

petapet

преди 15 години

то това маце май не за първи път "изглажда парите".....а и да е ;ефка на такъв отдел , и то на31 години, май освен пари и друго е давала....бе тя ще се оправи...ама горко на нас простосмъртниоте българи

55

преди 15 години

у Сливенския -да я оправят малко!

54

Debora

преди 15 години

Jalko za tuhlite... i marteriala mejdu tiah.. ;-)

53

преди 15 години

ако беше дала повече от 60 лв.никой нищо нямаше да разбере ,ама като е стисната да седи сега в ареста !!!

52

Koko

преди 15 години

изчерпва темата...

51

BenSherman

преди 15 години

Ей тук вече си стискаме ръцете! :)

50

преди 15 години

рибата се вмирисва от към главата ,а нашата мила родина всеизвестно от реалната влас ,правната система е номер 1.

49

атила

преди 15 години

Гражданино,ще вземем Вашите предложения като градивни относно предстоящото съдебно решение.Молим за пояснение с какъв предмет да извършим възмездяването,което така предвидливо и неподкупно сте предвидили да бъде извършено отзад.

48

An

преди 15 години

Къде си бе г-н Кушлев? че и твойта комисия?Ако се поразровите да видите имотите на тия от съдебната система дали те с едната заплата са си ги построили?Ходил Радой Ралин(лека му пръст) на гости на Тодор Живков в Бояна и домакинът го питал: Е, харесва ли ти София? - а Ралин отговорил: Тия вили на два че и три ката не са от една заплата!Така беше, защото тогава се крадеше от строежите строителен материал за вилите. А сега като получиш кеш парите за за нещо оправено и хоп - я вила-прогимназия, я джип - 7200 кубика, я някоя друга глезотийка.А в Германия богатия може да купи нещо много скъпо на любовницата си и да скрие това от жена си, но данъчните знаят, че той е направил разходи. И не може някой без да има доходи или неплащал данъци, а има екстри многократно превишаващи посочените в дан.декларация доходи да се укрие - гепят го и д.*** да му е яко.

47

16 годишна

преди 15 години

Разбира се,че трябва да се съобщават тези добри новини ... На фона на всичко лошо,което чуваме по медиите,това е една добра новина..дано има справедливо наказание за тази жена.А за положението преди 10-11 години не мога да говоря,понеже съм била във възраст,в която едва ли съм се интересувала от политика :D :D ;)

46

Идеалистка

преди 15 години

Не ви ли се струва, че всички коментари са излишни, при положение, че веригата от полицаи през престъпници, мутри и подобни до висшите прослойки е здраво навързана?! А за оправянето на нещата - няма как да стане при обремененото ни съзнание. Ще трябва доста поколения да се родят и да измрат, докато дойде някое с чисто съзнание!

45

преди 15 години

Мисля че заслужава уволнение, отнемане на книжката и яко наебване отзад от страна на полицаите за проявата на това неуважение!

44

mozaka

преди 15 години

bravo na mom4etata svar6iliste si rabotata i tova (tata ako se oka6at dokazatelstvata istina) tova mi preli4a (ako tazi 4ena niama vraski mai 6te bade ostranena)