202

християнин

преди 1 година

Ама защо само 1.4% преднина на банкянските крадци и разбойници,направо напишете ,че водят 14%,та ошашавания и оглупял народ, да ви повярва.

201

мак

преди 1 година

Няма нужда от внушения, хората ще изберат, когато му дойде времето.

200

БИК

преди 1 година

Утре в БИК ще се публикува анкета, че партия ГРАБИМ печели повече пред Падам на Парапета

199

Тъжен отговор

преди 1 година

До 88 Честно Чудя се какьв трябва да си -12 г да те грабят като за последно и да гладуваш за герб или пп . . . . . . Отговорът е много пр ост, но и много тъжен - българин! 80%-те са повече от 100% за съжаление! Звучи като поставения въпрос погоре, но въпреки невъзможността му (оксиморон) изглежда като реалност!

198

Тъжен отговор

преди 1 година

До 88 Честно Чудя се какьв трябва да си -12 г да те грабят като за последно и да гладуваш за герб или пп . . . . . . Отговорът е много ***, но и много тъжен - българин! 80%-те са повече от 100% за съжаление! Звучи като поставения въпрос погоре, но въпреки невъзможността му (оксиморон) изглежда като реалност!

197

Караибрахим

преди 1 година

Половината от познатите ми, които на предишните избори гласуваха за кирчовците сега няма да гласуват за тях- не искат тиквун, но не искат и копейки и комунисти. Факт е обаче, че по моята социология кирчовците много се сриват.

196

джави

преди 1 година

и 3 партии да се обедините,пак ще ви бием,ха ха-мачкай ги Баце

195

Анонимен

преди 1 година

Инфлация, цени, ниски доходи ..... :) Няма страшно - Продължаваме промяната... Дано тази до тук ви е харесала... Кой доведе шарлатаните.....Кой?

194

Анонимен

преди 1 година

До Възраждане..А герб е слуга на Кремъл и Ердоган !

193

Анонимен

преди 1 година

Баце вдигнал мизата за ромите , на 200 лв. , още две чекмеджета са отворени .Братя роми , изчакайте , мизата може да ви докара и над 1 000 лева , 200 са малко , герб има ВЪЗМОЖНОСТИ , не случайно дългът в Бг-хазна за 13г. , е 38 милиарда .Баце има !

192

Анонимен

преди 1 година

Наследството от герб още ни преследва !

191

Анонимен

преди 1 година

Тази социологическа агенция и децата от детската градина знаят, че от години се финансира от чeкмeджeтo на (Бyдa, Tuквaтa, Tyлyпa, Buнeтy)

190

Възраждане

преди 1 година

е клон на Вагнер....

189

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "оТ Кирчо и Кокорчо ---високи пенсии и заплати"- Пропусна да изброиш нещо мноого съществено:оТ Кирчо и Кокорчо--- космически високи цени,прекратени доказано изгодни договори,прекратени приятелски взаимоотношения със съседни страни и Русия,ежедневни лъжи и задкулисни манипулации,погазване на закони и Конституция!! Знаете,че има още......за ЖАЛОСТ!

188

Анонимен

преди 1 година

Кстадинов като ги говори тези работи за повиквателни.... става ли, ако няма повиквателни след изборите да го разчекнем на кол някъде??? или копейките тогава ще заприказват друго че не бил го казвал?

187

хаха

преди 1 година

коцето копейкин одържа от заплатите на слугите си депутати

186

Анонимен

преди 1 година

Стана ми интересно че Копейкин се похвали с новата (втора) къща точно преди изборите. Дали и за нея е взел още един кредит който ще изплаща 20 години или направо е построена с партийната субсидия? Гледам че и парцела е доста голям, на хубаво слънчево място планината с панорама. Значи влезе в политиката с една наследствена панелка във Варна и няколко години по късно вече има 2 чисто нови къщи? Ай стига де. Хората цял живот една къща строят. Наш копейкин построи 2 за 4 години с държавна пара.

185

Анонимен

преди 1 година

аВЕ, ЕС верно ли е ''единен'' ?

184

Анонимен

преди 1 година

Нонова е а-у-т , под 4 % , левите се отделиха от Нинова / СДС/ !

183

Анонимен

преди 1 година

До Боко и Нинова.. И какво очакваш от Нинова със 3-4 депутаина???