17

Седим на

преди 1 година

на топлите дивани и пак ще се оправдаваме, че няма за Кой да гласуваме. Да, ама не. Поне 2 партии на пръв прочит видях, които не са част от статуквото, което изпълнява нарежданията на Господарите за масово следене и редуциране на населението. Гледайте Сноудън, Асандж, Марк Стил, Катрин Остин Фитц, това са хора били дълбоко в системата и управлението й. Форуми Давос. Поне мислете за децата си и тяхното здраве.

16

Да попитам Народа?

преди 1 година

Къде бяхте уважаеми съграждани, когато малцината българи, живели на Запад, предупр какво са ЕС, МВФ, СБ, че това са субсидии и квоти, заеми, дългови спирали и превземане на пазари, лобисти, ТНК-та и други. Наричахте хората - ***? Хак да ви е! Стигнахте до бръмбари в чиниите. Ползвате технологии, които дори меж. ерудити в медицината и технологииге ви предупредиха, че са опасни! Жестокият извод, няма държави, има организации финансирани от Корпорации. Каза ви го и Тръмп. Целта е редуциране!

15

Анонимен

преди 1 година

липса на стоки??? при свръх производство и пълни складове .....спекула . Задържат стока на висока цена. Няма да има липса , егати нелогочни икономисти

14

Анонимен

преди 1 година

Аграрното ни стопанство е на ниво отпреди хилядолетия. Да сте чували за цикличните периоди на слънчеви изригвания и междупланетарни влияния ? Периодични суши, повишени температури или застудявания, които са траяли с години, през хилядолетната история на човечеството ? Докога ще разчитаме на това, че Господ е българин ? Холандците защо са заляли Европа с храни ? От 30 години университетите им имат производствени бази и внедряват електроника и роботика в аграрния сектор !

13

Кои 80%?

преди 1 година

Пак ли стъкмистика от рода на :"Попитахме 20 души мотаещи се на Орлов мост..." или го чухте на Женския пазар от агенция ЕЖК (една жена каза)? Стъкмистиката може да си я поставете дълбоко в п................................!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Абе и Хитлер е започнал така праща евреите на почивка. Първо спира магазините на евреите.Сега така поскъпнаха цените, че беден не може да си купи нищо.После лекарства няма.Чакам да ни по съберем бедните и да ни деппртират в някои лагер да работим, уж на почивка. Това европейско мислене сме го чували.

11

ДО 10

преди 1 година

До ObserverТОВА не е вярно . точно либеразлицията на пазара осоводоби цените да станат толкова виоски едно време при Луканов . а не държАвната регулация .разбира вие сте иконОмически негорамотен и няма как да разберете това ! жалко за БГ

10

Observer

преди 1 година

Държавни регулации.... Това автоматично води до липса на стоки и спекула. Май ще си припомним Лукановата зима и на Жан.

9

contractor

преди 1 година

Иване, как я мислиш тая да стане?

8

Анонимен

преди 1 година

и ако може без отровно украинско зърно ,слънчоглед на олио и светещи от радиация украински яйца,защо върнаха зърното от Африка,защото го провериха,а тук безмитно и по зелени коридори без фитосанитарен контрол.

7

до 2

преди 1 година

е как да не високи цените като 40-50 лв ти е кило луканка а кашквал ти е 30-40 лв ! парното в СФ е най-скъпото в цяла Европа за 1 -2 радиотра плащаш по 200-300 лв на месец... изобщо не мислите в тая "държава " жалко за БГ

6

Факт

преди 1 година

Вие му казвате не пазарувай от тези вериги спекуланти за да паднат цените,а той народа точно там тича?!Значи не му е скъпо и си го заслужава.

5

росенчо

преди 1 година

не е ли против поскъпването!?: демек народа го подкрепя така излиза както си написал Българите подкрепят държавни регулации за поскъпването

4

Анонимен

преди 1 година

Лъжци,никой няма да разбие монополистите.

3

Анонимен

преди 1 година

Държавата трябва да глоби веригите по няколко милиона най-малкото защото предпочитат да изхвърлят половината и да продават на двойни цени което си го признаха за кашкавала.

2

Някой

преди 1 година

Не са високи цените. Заплатите са ниски.

1

Men

преди 1 година

И като се материализират реалните действия под формата на празни рафтове, злобарчетата интересно какво друго ще подхваната, щото вече стана ясно че на едно поне 50% от хората тук все някой нещо трябва да ома дава