20

Да да

преди 1 година

Единственото с което Русия може да снабди някого, са стари танкове от първата световна война

19

Анонимен

преди 1 година

До ИииТъкмо се чудех кога някой супер хипер мега гига напред с материала ще изплиска легена и ето - няма и 20 тина коментара и се появи. Без да го съзнаваме работим за мсофт, и даже като и като пик..ем пак за тях пик..ем. Брей, няма отърваване ама от кре..ни.

18

Иии

преди 1 година

До 18: много си назад с материала. Всички Linux разработчици и програмисти работят за Microsoft и то без да го съзнават. Linux, Mac, Windows са базирани на една основа. Знаеш ли как да пишеш на познатите езици не те спира нищо. А също така и Linux има 600 активни разпределения. Или викаш всеки си пляска на каквото иска?

17

Веселин

преди 1 година

В Б-я се забавляват, ама не само политиците

16

Анонимен

преди 1 година

Във Франция от 2004 г администрацията е на Линукс. Там не са кухи умнокрасавци и костовашки продажници, не плащат лицензи на на били гейтс и не им падат сайтовете през ден.

15

Иии

преди 1 година

До 11: да права си. В Германия, Скандинавия и други държави са забранени. Не говорим за лични телефони а за работни компютри. Англия и Франция още не са ги забранили. В администрацията(държавна като съд) в Англия си гледат фейса и тиктока. Изкачат реклами и ми викат Какво стана? Защо. Ми изкача антивирусната. Работих в частна компания и там нямаш достъп. Пълен леш са някой институции в чужбина.

14

до 15

преди 1 година

Я ни светни, какво е Демокрация, като си запознат..Таман, ще ти преценим компетенцията..

13

До 10

преди 1 година

Пич, вземи научи какво е демокрация. преди да се излагаш. Бъркаш основни понятия- самесваш ябълки с джапанки и се мислиш за много умен.

12

Анонимен

преди 1 година

тез френските шушумиги не работят в аминистрацията ами се забавляват- ах гиди нехранимайковци на държавна заплата

11

полу-информиран

преди 1 година

До Анонимен 10От каква демокрация се оплакваш? Това е за служебни телефони. На личните си телефони служителите могат да използват каквото си искат.

10

Анонимен

преди 1 година

Протести против НАТО и ЕС има само в болната глава на нашенските копейки..Кому е нужен преразказ по словесна опора, като има документални кадри..Ний ся на очите си ли да вярваме1 или на теб....

9

Непозната

преди 1 година

Тези платформи са забранени за българската администрация от 2010 г. Най-после и ние в нещо положително да сме първи.

8

до 3

преди 1 година

Протести против НАТО и ЕС има само в болната глава на нашенските копейки. Хората протестират по други теми. Писна им да издържат българските бачкери, които киснат на борсата. Мерси.

7

123

преди 1 година

До леле Не се коси, те си имат лични телефони. Там още никой не е забранил да ползваш каквото си искаш. Не че накрая няма да го направят, де.

6

До Антон

преди 1 година

Ай ся, ултрасите били виновни..Ми да забранят футбола и да си решат проблема тогава..

5

Антон

преди 1 година

И един милион да са на улицата, пак не са всички французи. Живея във Франция и мога да ти кажа, че на хората им писна от стачки, спиране на траспорт и *** на 2 седмици в Париж. Знаеш ли кой идва да се бие с полицията по улиците освен френските ултралеви, това са италиянски, германски, холандски ултраси, пристигнали с бойни снаряжения, коктейл ***, палки, железа... На някой много му се иска да разруши добре уредената държава. Франция има 65 милиона население.

4

Анонимен

преди 1 година

Чисто луди са тия..Ся и администрацията ще почне да стачкува..

3

Анонимен

преди 1 година

И тия се чудят как да отклонят вниманието и реалните си проблеми. И го правят по най-баламурския начин. Платформите да са им проблем във Франция! Милиони са по улиците на протести против правителството, против Макрон, против НАТО и против ЕС. Огньове горят, барикади са направени, срещу полиция има инициативи. Вижте им плакатите. Чуйте ги какво говорят. Има додстатъчно информация, колкото и у нас да се крие.

2

Анонимен

преди 1 година

аз като бях в общината по цял ден фейсо, голф.бг, игри и тролене по форумите. не съм работил и никой не те пита ко прайш, а заплатката си тече!

1

Анонимен

преди 1 година

Капана с дигиталното средство за контрол над съзнанието щракна, лапнаха сиренето че всичко ще е за свобода на изразяване или лична неприкосновеност