16

Браво!

преди 1 година

Имат мания по ракетосътроенето! Краварите имат мания по пъхането на носа си в чужди работи! Двата вида манияци едва ли ще се спрат!

15

АМАН

преди 1 година

ВОенно терористичната мафия контролира подставени на власт в КНДР ..ПОвече ракети ,повече стотици милиарди за военни цели от Южна Корея,Япония и Австралия..Ползва ги за разорително ограбване на най пострадалия народ в света заедно с народите на Беларусия и Украйна.Американските наркомани командващи ПУТИН се кефят на разоряването на Украйна,РУсия <Беларусия...

14

Анонимен

преди 1 година

Могат и изстрелват! А какво прави българина? Отсега следи цената на козунака! Нямам думи!

13

Колко сте зле!

преди 1 година

*** се радват и на Северна Корея, но не заминават там, а стоят в ЕС. И в Рашата не ходят, и в Иран, дори в Китай не заминават... защо ли?

12

:)

преди 1 година

А другарят Ким Пу Тин не е ли бил там? На Говняшата това са и приятелите - Северна Корея и диваците в Иран!

11

до 9

преди 1 година

До Анонимен ие договор за неразпространене на ядреното оръжие който казахстан и саудитска арабия спазват въпреки че иконоически могат да си позволт ядрено оръжие , но северна корея не спазва и затова търпи межднародни санкции. Панятна?

10

бг

преди 1 година

До ИВАН няма ли кой да му тури ножа на този бесен ***

9

ИВАН

преди 1 година

БРАВО КИМ! НЕКА АЛЧНИТЕ КАПИТАЛИСТИ И НАГЛИ ТРЕПЕРЯТ! АЛЧНИ И НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ! ОНЯ ДЕН МИТОВ КАЗВА ДА НЕ СЕ ВДИГА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА, ФИРМИТЕ ДА РЕШАВАЛИ КАКВИ ЗАПЛАТИ ДА ДАВАТ! ТОЯ Е ЗА ПРЕБИ ВАНЕ, А ПРО СТИЯ НАРОД ГЛАСУВА ЗА ТАКИВА!

8

Анонимен

преди 1 година

Оказва се, че гладуваща северна корея е в състояние да произвежда ядрено оръжие. Как така? Нещо не побирам ли, що ли. Все пак не всяка държава може да произвежда ядрено оръжие. Таджикистан може ли? Саудитска арабия, може ли?

7

Анонимен

преди 1 година

Отде намирт чипове, па тие? Да не би да си разглобяват пералните по инструкциите на Урсула?

6

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

САТАНИСТИТЕ ОТ С.А.Щ. КАКВ ОТЪРСЯТ ДО С.КОРЕЯ И РУСИЯ? ДАНО ПО СКОРО ГО НАМЕРЯТ.

5

G. I. Joe

преди 1 година

И аз изстрелях няколко ракети на нова година.Кьор фишеци хвърля момчето детска му работа.

4

Анонимен

преди 1 година

Миналата седмица съобщиха, че от ТРЕТИ път в САЩ са изстреляли ракета, създадена с 3 Д принтиране. Ракетата полетяла, но после гръмнала. въпреки това е отчетен успех, защото фолазвало, че можело да се принтира двигателят. Изводи: 1. В САЩ НЯМАТ СВОЯ развойна дейност и разчитат на копиране, 2. Копирането е без разбиране и затова дефектно. 3. САЩ търсят начини да избегнат авторски права и да се измъкнат по някакъв начин след излизането на РФ от поддръжката на международната космическа станци

3

Анонимен

преди 1 година

ДебелиЬо Кимчо не си поплюва и няма да свърши като Садам и Кадафи.... Там няма да могат да внесат демоНкрация хахахахахахахах... Дръж пръста на червеното копче Кимчо - дръж го, че да си знаят краварите хахахахаха

2

Анонимен

преди 1 година

Има съобщение, че ИНДИЙСКА ракета е извела в орбита БРИТАНСКИ спътници . Уж великата Британия с куп задморски територии така и няма и едва ли ще има космически капацитет. 75% от така наречения брутен вътрешен продукт на Великобритания е от услуги, т.е. те практически са слаборазвита в производствено отношение страна.

1

Анонимен

преди 1 година

Ким напомня за себе си. Неговите фойерверки украсяват иначе скучното ежедневие на американци и японци.