77

ДЕВОЙНИ СТАНДАРТИ

преди 1 година

Гаранция против инфлацията. - тука 90-те не беше ли ИНФЛАЦИЯ? Тогава нали ни караха да сме "свободен" пазар?!?!? Сега не е ели същото? Мошеници! Или целта беше да ни изкупят земята и ДЪнди прешис металс да ни заграби рудите? А кола да заграби водите?

76

Тука нема стане!

преди 1 година

"платформа, на която големите вериги да публикуват цените си." - и ка ще се развива спекулата тогава? Ако цените са сравняват директно?

75

Анонимен

преди 1 година

Много е важно да се мислиш за умен!Така света те използва без проблеми!

74

Бай Дрън

преди 1 година

Няма проблем с цената на хляба, ако всеки си го пече сам. То и цените в ресторантите са пет пъти над домашните, затова не ходим на ресторант.

73

Анонимен

преди 1 година

До Абдала 77 русофила нещастен току що изядох баница с спанак бе *** аз съм селско момче от дете ям баница толуп

72

Анонимен

преди 1 година

До 74 "От Германия си купувам баница..." - ял си ти някога баница...

71

Анонимен

преди 1 година

Светът се развина. ЕС се търкаля надолу... Таваните са европейско решение, което винаги води до описаното в статията. Факти, които европеидните про'с'таци няма как да вдянат.

70

contractor

преди 1 година

Изберете зеления чорап за първи секретар а кокорка за първа секретарка и цените сами ше паднат. Вервайте!

69

Анонимен

преди 1 година

От Германия си купувам баница с спанак и със сирене за 0.65 евра и си викам кога немците се изучиха да правят качествена баница турци ли ги изучиха или българи не знам но баничките са супер бг лева е 1.20лв и никой не слага таван на цените тук в Европа

68

Анонимен

преди 1 година

Европвйски решения! ЕС - майка на мизееията. Свиквайте!

67

contractor

преди 1 година

Сложете таван на наемите и на цените на имотите и автомобилите. :д

66

urt

преди 1 година

През 96 и Жан Виденов го игра този сценарии! Още плащаме масрафа! Корнела пак го пробутва, мине ли, ще берем ядове!

65

Анонимен

преди 1 година

Най- добре е държавата да подпомага бизнеса, като напр. за всеки продаден хляб търговеца да получава по 2 лв. от бюджета. Освобождаване от данъци и осигуровки и безплатна работна ръка. И така докато търговците кажат, че са спечелили достатъчно...

64

селянин

преди 1 година

я леб не ядем по ме засища мръвката

63

Анонимен

преди 1 година

Бкп_бсп го игра тоя сценарий през 90-те резултата беше 300 %хипер инфлация и липса на стоки За Бога братя не купувайте хляб ще стане 15лв.и стана

62

Асо

преди 1 година

Спрете да финансирате и въоръжавате Украйна и инфлацията ще се успокои!

61

До 66

преди 1 година

Годината е 2023 и Боци от 2 години не управлява, иначе добре сте описали постиженията на Радев и неговите шарлатани които нямат дори едно добро нещо постигнато, ако имат кае е то?

60

Българин

преди 1 година

Не ми хвалете РазБойко!!Тоя ако можеше щеше да ни продаде цялата държава за да си напълно шкафчетата!!И къде ще носи парите тоя ***? На костюма за ония свят джобове няма!!

59

Едно към едно

преди 1 година

Гласувайте за ГЕРБ и Бойко ще свали цените. Първо:вкарва ни в Еврозоната; Второ:веднага един хляб става от два лева едно евро и половина. Намалението няма да е символично. Ще намали всичко: спестяванията ни, надеждите ни и накрая населението на България. Все още сме повече от неговите избиратели с хартийките от БНБ. Това много го ядосва. Ама за е.ане сме всички, които го търпим. Вижте как макетата изритаха Заев, с когото Бойко се прегръщаше и целуваше. А с Путин и Ердоган как се любят...Мислете!

58

Анонимен

преди 1 година

"Елате в Европа, тук ще ви нахраним с брашно от скакалци." - в Сибир биха се зарадвали на такова!