34

Bg

преди 1 година

Може ли да има правописни грешки в заглавието още!?

33

Сатир

преди 1 година

Да си припомним: Свърши ремонта на Дондуков и о небеса издавихме се, това е некадърно нищо не са направили, извадихме и павета, и под тях нищо. После дойде бул. Левски, и там същото язовири и нищо. Спря плащането на към разбирачите и проблемите се оправиха, ни дума, ни вопъл, ни стон?????

32

Анонимен

преди 1 година

Няма да му е лесно и на този *** смрадлив.

31

Анонимен

преди 1 година

Типичната физиономия на "новия политик", 99% от "младежите" в политиката изглеждат ето така, когато се обясняват за кражбите на фракцията, към която принадлежат, но същевременно се опитват и да влошат имиджа на опонентите си. Повервахме ти, заклевам се. Добре се справяте и с жълтите павета, брат! Браво! Да ви дадем ли някакви идеи ей тука, от гениалните български форуми, как да ги наредите, ако пак сте запекли? *** смешни, но с цайси, за да е по-пълен циркът.

30

Анонимен

преди 1 година

Хъм, а щеше ли да има 14 пъти повече ресурси за правене на тротоари, ако някой на реален общински пост не беше повдигнал темата най-накрая? И какво като след 14 години управление най-накрая сте решили да направите тротоар в Горубляне? Вие нормални ли сте изобщо, уе!? По-добре не говорете, защото си вредите все повече, при все че никой не ви взема насериозно вече от десетилетия. Направете някой тротоар и в Букурещ направо, смешковци, и ние ще ви повярваме, че е ваше дело.

29

Анонимен

преди 1 година

Тоя не беше ли от кохортата главни подмазвачи,целувачи и въобще натегачи в напъни за държавна хранилка с абсурдното си поведение на кон с капаци и гьон.. *** като всички в ОПГ-то наречено "партия"

28

Име

преди 1 година

А защо не се направиха още в първата петилетка от победата на новото начало - новата светлина на тунела-все пак - ГЕРБ ни освободи от игото на комунизма и разкъса оковите като един юнак.Нищо - ще гласуваме колективно отново-за една надежда, за сигурност и малко пуканки.

27

Анонимен

преди 1 година

Да види ремонтА, журналистке.. Ти ли си новата *** Христова? Трудно ще я стигнеш по неграмотност, но виждам, че се стараеш.

26

КИРО

преди 1 година

Всеки един тротоар, направен от тази прадажна общинска администрация е ПРОВАЛ. Но комисионните са отчетени. Надхвърлят 40%.

25

Само питам

преди 1 година

Ще слагат ли гербаджиите нови пейки за по -11000 , тоалетната за -500 000 работи ли в градинката на кристал

24

Трандафора

преди 1 година

Това е най-големият виц - някой ще ти прави тротоари в събота и неделя

23

Анонимен

преди 1 година

Да се разходи в центъра, че да види какви са им "ремонтираните ремонти".

22

Вьзмутен

преди 1 година

Тоя да вземе да обясни каде потъват парите от зелени червени бенбени зони , няма улица вече в софия която гербаджиите да не направиха някаква зонаТо бива прибиране ама това е

21

Анонимен

преди 1 година

До 12 Ако моторът има валиден технически преглед, КАТ няма право да направи нищо. Карат си мотоциклетистите. Не е забранено.

20

Анонимен

преди 1 година

До 18 Още преди 4 години от ГЕРБ казаха, че това е последен мандат на Фандъкова.

19

Анонимен

преди 1 година

Крадоха от де каквото можаха и сега ето ви един тротоар да се зарадвате. Следва преоткриване как се прекопава пясъчник. София от години е с много голям бюджет а резултатите са колкото да се отбие номера.

18

Hhh

преди 1 година

Баце, аз виждам как улица Кукуш не може да я направите вече 6 месеца. Така като гледам до къде е и как я затваряте за ремонт не съм сигурен, че ще я приключите следващата петилетка Сад Бъд Тру!

17

Издънкова

преди 1 година

До До издънковаТи да не си оня цайс от снимката и не виждаш реалността?Няма да сте повече на власт на хората им писна от кражбите

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя некадърен плешивец ли ще е кандидат за Софийска марионетка на Боко? Досегашната марионетка Фандъкова явно вече се компрометира толкова, че в последните месеци изглежда даже са и забранили да се показва по медиите, за да не дразни публиката. Вместо нея тоя дърдоркобсе изказва по въпроси изцяло от задълженията на кметицата.. Все едно е заел поста вече. Нещо им е грешна сметката обаче, тоя е неизбираем

15

истина е

преди 1 година

Ремомт на ремонта, на ремонта, и така за 20 год окрадоха над 200 милиона тези от Шайката.