13

96

преди 1 година

А Бе тия аМЕРИКАНЦИ, няма ли да спрат да се бъркат навсякъде, току виж утре са дошли да ни казват как да си еб @м и жените, а за купуването на глас по ниските етажи гледаме кво прай твоя колега, ами кажи за купуването на депутати кво прайш.

12

Анонимен

преди 1 година

С други думи, да зтвърдим колониалната държава на САЩ.

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя говори все едно той е от ниските етажи хахаха

10

Сатир

преди 1 година

Мамин Златен, то и на друго си се надал!!!!

9

Тачо

преди 1 година

Невероятна новина.Шок.Бонба.Крум Марков и Праско Ерменков са снимани от бдителен папарак как се содомират в подлеза на централна гара.Видеото се съхранява на флашка скрита в отверстието на Василев.

8

Анонимен

преди 1 година

По думите му се търси парламент, който да реши докладите на САЩ. Ей добре че са докладите на САЩ да има за какво да работи тоз парламент. Вие продължавайте да гласувате и легитимирате парламента на САЩ... Аз и останилите 60% от народа ви чакама да се осъзнаета и да почваме истинската работа.

7

Ти да видиш..

преди 1 година

Зарков , заради борбата с корупцията пет пъти ходим на избори за две години.Какво е това животно ,дето пет парламента не могат да го убият , а корупцията убива парламентите ?

6

Анонимен

преди 1 година

Затвор за Лойко Пъпеща !!!!

5

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Корупцията , корупционните схеми и практики , рекета и изнудването на най-бедните безработни и хората с нулеви доходи трябва да ви е приоритет. Не са чак толкова по горните етажи на властта , за да се оправдавате всички властимащи , че някой ви възпира да ги преустановите .

4

Анонимен

преди 1 година

Ами, направи , бе Зарков. Като начало виж какво става с масовото купуване на гласове, без срам от една партия, която раздава торбички със салами, а преди това купуваше депутати по 500 000 евро бройката. Това не е ли корупция? Ами, даренията от служителките в НЕКСО за друга политическа партия, по 20 000 лв. при заплати от 1000 лева. Това вероятно също е корупция. Ами SMS-а на твоя колега, министъра на вътрешните работи:" Бях точен с парите" дали е корупция? Зарков, стига ...с лъжи и интриги.

3

Анонимен

преди 1 година

Продължавам да недоумявам защо продължавате да ни занимавате с докладите на САЩ, след като не ни казват нищо ново, а и не би трябвало да ни интересуват като цяло, да не говорим, че те не са държава, която има право да се изживява като някакъв морален съдник.

2

Нинова

преди 1 година

Има разбира се - може още по големи рушвети!

1

Анонимен

преди 1 година

То ако няма какво да се направи, направо я закривайте тая държава.