54

Анонимен

преди 1 година

Браво на украинската армия. Всеки ден така докато рашистите не се изтеглят от окупираните територии.

53

Анонимен

преди 1 година

Щом тука един казва че не се вълнива от атаката ами други не се вълнуват от задържането на корабите на нашите моряци по тая логика пито платено егати.

52

Анонимен

преди 1 година

Не се вълнувам за Русия - каквото повикало такова се обадило . Само Москва е 12 млн , щом не могат да съберат достатъчно свестни хора да изринат Путин от Властта и да спрат войната заслужават всичко което им се случва

51

Teo

преди 1 година

Е, сече се изясни - украйна е атакувала със Стриж неизвестна цел. Неизсестна, защото са го засекли още от границата. Рудките военни са задействали са РЕБ система Поле-21, която е извадила от строя навигационната система на стрижката. Загубва ориентация и за съжаление пада в населено място(което в Русия си е адска греда) и има трима ранени.

50

Реалиста

преди 1 година

Сега Борел и Лайен да ходят да зарият този кратер с чаени лъжички

49

Закривай

преди 1 година

Мордор! Малко остава...

48

Закривай

преди 1 година

окрайна!

47

Анонимен

преди 1 година

Няма да се оплакват, нали Крим е ваш :)

46

Анонимен

преди 1 година

Не знаех че украинци произвеждат дронове за яйца знаем тук вече ги продават по 60 Ст а след две седмици по лев яйцето ,гадове че умиргате бавно

45

АнонимеН

преди 1 година

САМО 3-*** КОЛКО ЖАЛКО!

44

Анонимен

преди 1 година

Блейте против рашките, ама е важно, че хохлите биват из бива ни, колкото повече толково повече :))) добра хохла, мър тва хохла

43

Чугун

преди 1 година

До Анонимен - Следващият път и в Мацква. Няма да им се размине. "Каквото почукало, такова се обадило".

42

Джузепе Гарибалди

преди 1 година

До Кой какъв е -- Руската армия доказа своята импотентност. Трябва ли да вадим факти от 13 месечната война. Бахмут, дето го превзеха, превземат и ЩЕ превземат е друга бира, нали? *** отвсякъде. Резил, че толкова се изхвърляха, но се обосраха и размириса из целия нормален свят. ВСВ беше спечелена от Блядская с огромната помощ на САЩ и Велика Британия. Даже в момента England води с 2:0 срещу Украйна, защото ще им дават още оружия.

41

Анонимен

преди 1 година

Нали масово украинците ще сриват сгради в Москва и руснаците са неспособни да се защитят? Нека тогава да видим как Украйна срива сто сгради в Москва с двеста убити и хиляда ранени. После ще почакаме до края на деня дали ще има ужасна бомбардировка на Киев или не. Няма да има, нали? Хаха.

40

Космонавт

преди 1 година

Дали е кеф да се използват инструментите на русофилите? Нека да пробвам - Русия сама се е изпуцала с този дрон, за да обвини Украйна .....мне, не е ОК. Предпочитам истината - да свикват :))

39

Анонимен

преди 1 година

До долните ***. Добре! Като са толкова смели украинците, а руснаците не могат да се защитят, защо дронът не е причинил вреда в Москва? Защо не атакуват Москва с дронове? Пр.осто защото ги е страх от ответен удар. Не е нужно да е ядрен. Има други оръжия като например термобаричните. И Русия, и САЩ ги имат. При такъв удар украинците ще имат голям проблем.

38

Какво следва

преди 1 година

Както изглежда, и в следващото НС първата работа на депутатите ще бъде да гласуват за изпращане на оръжие на Украйна. А всичко друго остава на заден план. Веднага щом положат клетва че ще служат на интересите на българският народ, забравят за нея и започват да служат на чужди интереси.

37

Кой какъв е

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер: Ако Русия воюваше в Украйна както САЩ, досега Киев отдавна да е сравнен със земята. Руската армия се стреми (доколкото е възможно) да пази мирното население. Изгорената земя е тактика на американската армия. За сравнение: Ракка в Сирия 2018. В края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ. Хуманитарна мисия на ООН, заяви, че е шокирана степента на разрушение, което надминава всичко, което сме виждали досега.

36

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Дори във футбола е така: радваш се на пабеди, но понякога те строшават от голове. Случаят Джуджетко е от подобно измерение, но скоро ще започне да вали градушка от укроракети връз неосъветските територии. И помен няма да остане от неоджуджетная.

35

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Пролет иде. Много неприятен сезон за "братушките". Този път ще им лъснат вси победи, като калайдисан тиган на месечина. Ядрени оружия в Беларасия, 400 000 бройки пушечно месце, космически войски, ракети движещи се със светлинна скорост и прочее буламачи са новото кредо на Путин, Медведчока и останалите джуджаци. Украинците ще разпундят рашковцете за два-три месеца.