220

ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ

преди 1 година

ЗАПАЗЕТЕ СВЕЖИЯТ СИ ОПТИМИЗЪМ, КОГАТО ДОЙДЕ ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ С ОГНЕНИЯТ СИ БЛЯСЪК И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ДРЪНЧИТЕ С МЕЧОВЕ И ДОСПЕХИ!!...

219

кубанская столица

преди 1 година

нато трябва да смята: Западна граница на Белоруссия е практически в центъра на европа. До Варшавы атомная бомба ще лети 5 минути. А от Калиниградка област (бивша Восточная Пруссия) до Берлина ще лети 8 минути

218

тулуп

преди 1 година

не се бой....гледай как скоро руснаците превземат пристанище Варна и Бургас ! ;)

217

Бенц

преди 1 година

До Ефрейтор ЙотоваНие Българите много обичаме да изопачаваме думите на хората и после да ги съдим. Прочети отново думите на Йотова и се замисли каква глупост си написал в коментара си. Подсказка; не е споменавано за поклони. Поеми си въздух, успокой се, прочети бавно и трезво какво е казано и не влагай предубеденост и емоции. А два славянски народа да се избиват за интересите на НАТО е доста тъпо и наистина е добре да се помирят!

216

Бенц

преди 1 година

До АнонименДа САЩ не анексират, те само осир..т територията, която са завзели, и точат ресурси докато имат изгода. Справка Ирак. Цивилните жертви не могат да се преброят, но са над 500 000. Държавата е съсипана. Възникват радикални движения които плъзват и започват да правят още повече бели в близкия изток а и по света. А за това дали Русия анексира или си връща изконни бивши територии подарени от *** управници (единия евреин, другия украинец) на Украйна е спорен въпрос.

215

Анонимен

преди 1 година

Пyтлep другари pyблaджии, Пyтлep! Не разбирам защо цензурирате прозвикщето на един обвинен военопрестъпник! Като гледам страшно и за вас става!

214

Анонимен

преди 1 година

До САЩ има интерес... Вероятно си с незавършено основно образование.Какъв интерес има който и да е било от унищожението на света???САЩ не са цвете за мирисане.Водеха икономически изгодни за тях войни.Но никога,НИКОГА не са анексирали чужди територии както направиха руснаците в Украйна и други републики.

213

Анонимен

преди 1 година

*** върви към загуба или поне не към бляскавата победа на която се надяваше. За слугите му става все по-опасно и все по-страшно!

212

Анонимен

преди 1 година

До Един Българин, k.225 Този екземпляр не е булдог, а бивш специалист по електро- и електронно оборудване на руски стари военни самолети, който е наеман сега срещу заплащане да пише пасквили срещу служебния кабинет и президента.Лице от кохортата на Б.Ноев, Шаламанов и А.Ангелов.

211

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

"Става все по-опасно и все по-страшно."Добро утро!Ами как няма да става по-опасно и по-страшно,като българските продажни политици-*** са се надупили на англо-краварите.Докато краварете не изпепелят земята ни и не бъде избит до крак българския народ няма да мирясат.Нали войната не се води на територията ан Краварника.

210

до 226-ти по-скоро

преди 1 година

проблема се изразява в това, че вече дадохме, даваме и ремонтираме военна техника за Украйна. Леко нелепо е сега да се правим на дипломати, при положение, че бяхме едни от първите, които наложиха санкции срещу РФ и забранихме на руските граждани да летят през нашата територия. Това е все едно да се изплюеш в лицето на някой, да въоръжиш негов съперник и след това да ги хванеш двамата за ръка и да кажеш "дайте да се помирим тука". Как мислиш? Ще ти върже ли някой?

209

Ефрейтор Йотова

преди 1 година

Ужас, всички ша умрем!1!1!1! Трябва незабавно да се поклоним на цар *** и да помолим за пощада и питателна пумия в хранилката!

208

Какъв позор

преди 1 година

Са Радеф и Йотова

207

Анонимен

преди 1 година

До221. Не е така както пишеш. ЕС и САЩ имат интерес да няма война Украйна с Крим , Беларус и Русия да сме заедно в ЕС

206

Въпросът е КАК

преди 1 година

Ще ги накарате да седнат на масата за преговори и то точно ние - България.Ако не звучеше смешно,щеше да е тъжно,като нашата изкривена действителност.Нито е по силите ни,нито по възможностите ни дори да организиране една двустранна среща със всички съпътстващи мерки,камо ли да говорим за нещо по-сериозно.Още преди години България е поела определен курс на развитие и той е членство в НАТО и ЕС.Придържайте се към този курс и не правете глупости,че ставате смешни и неразбрани за партньорите си!

205

Един Българин

преди 1 година

Каква порода е този булдог?

204

Не е истина

преди 1 година

"които заплашват вече към сериозна война" Цинизма на руската двойка в Президентството е по-малък само от престъпленията на господарите им в Кремъл. Явно разрушаването на половин Украйна от руските фашисти на тази и се вижда "несериозно". И после се чудим, защо не ни броят за нищо! Как да стане, като сме управлявани от цинични руски слуги?

203

Анонимен

преди 1 година

Риданията на роба! Това представляват воплите на тази жена. Да си припомним нейното коленичене преди време. Комфортът на президентската резиденция и незаслужените щедри привилегии, определени в конституцията на РБ, изглеждат застрашени в създадената световна обстановка. И тя се разрева!

202

Анонимен

преди 1 година

Тази не получава ли солидна заплата , за да излъчва нещо като национално достойнство и разум , а не за да хленчи и лиже краката на чужди попове например.

201

Do 222

преди 1 година

И какво ще управлява великата сила , като изтрепе Европа и Азия ,бе умнико.Що за извратена психика имате русоробите - почвате война, ама пак сте жертви ,щото някой друг я бил искал...мизерници.