50

Анонимен

преди 1 година

Стига показвахте тия противни фиьиономии слугински

49

Анонимен

преди 1 година

Тоя каква пенсионерка е назначил в НЕК за ръководител на човешки ресурси, която е бивш кадър на ЧЕЗ и сега умишлен съсипва националната ни енергетика, че даже гази и закона все едно и е бащиния. Кара хората работещи от години да кандидатстват за някакви нови наименования на длъжности, които ще изпълняват същата дейност и им слага 3 м. изпитателен срок. Явно е поставено лице, което трябва да разбие системата. ЧЕЗ винаги са ненавиждали националната енергетика и е ясно, че искат да я унищожат.

48

Зависимост даде

преди 1 година

7 милрд. в бюджета, печалби от продажба на евтин ток. А си представете ако бяхме построили Белене и ЮП, Бур. АЛ. нефт директно от Русия и кавказкия регион. 2 реактора седят под брезент, площадката на Белене платена с народна пара и оборудването седят като паметници на безхаберието. Платихме арбитража в Париж, близо 2 милиарда неустойки. Благодарение на 3- г. безхаберие 3 жизненоважни проекта се закриха. После ще ми говорят за трохите от ЕС, а загубихме 90 милиарда от закритите 2 блока Козлодуй.

47

vale_karo

преди 1 година

Уж влезнахме в Европейският съюз за да има "свободно движение на хора и капитали" ,пък какво се получи? Станахме зависими в пъти повече от всякога до сега.

46

Христо Христов

преди 1 година

Истинският евроатлангик не работи за комунистите-капиталисти! Той живее при баба си и чака пенсията и, за да си купи цигари и плати абонамента за ингернет.

45

Христо Христов

преди 1 година

До 48 "да е....ва продажниците Ви да е....ва" - продажниците са 90те % дето гласуват за ес и нато, а не политиците избрани от тях.

44

Анонимен

преди 1 година

Ако питате някой натовец от ПП че кажат че не е така

43

Гост3

преди 1 година

Зависими сме от Русия не само с АЕЦ, но и от всякъде, затова България е най бедната страна в ЕС

42

Анонимен

преди 1 година

Взривявай! Началниците от ЕС и без това искат да го затворим!

41

В първобитния

преди 1 година

До 46 Анонимен Голяма мъка ви е че я имаме тая централа. Вривете я и се успокойте вече. . . . И сме окончателно извън третия свят, директно в първобитния строй! По начина на мислене на някои коментиращи сме по близо до първобитните отколкото до съвременноста!

40

Анонимен

преди 1 година

Обяснения, спорове със слугите на сащ са безсмислени, разбират единствено от бой с желязна тръба.

39

Анонимен

преди 1 година

До Румен Абе тъ п ак, престани да пишеш глупости! Хабер нямаш за какво работи АЕЦ-а и как се отразява това на цената на тока. Ако АЕЦ-а се затвори, цената на тока автоматично ще стане двойна или тройна. Ама къде в плоския ти мозък може да се задържи полезна информация. Кънтиш на кухо.

38

Анонимен

преди 1 година

Тази оттрепка е непоносима, не служи на България, а слугува на сащ.

37

Анонимен

преди 1 година

Все още?!? Все още не можете напълно да зависите от САЩ и това много ви разстройва, нали? Само дето в ядрените електрически централи САЩ са нула, но това не ви притеснява да ги набутвате в нашия АЕЦ

36

Анонимен

преди 1 година

По 2 за лев. Що не ги намалите малко тези реактори. Според експерти един блок се строй за 10 г. Освен това Уестингхаус не са строили АЕЦ от 15 години. Та не е ясно кой ще го построй, Русия няма да е . Между другото Русия строй в Турция и няма проблем. Само за *** е проблем.

35

Румен

преди 1 година

До37. Много ревеш за руската централна. От нея ли взимаш пари . Да знаеш от мечка и рекичка не се взима.

34

Румен

преди 1 година

Като си бивш канадец . Сега наш човек ли си . И какво ни интересува нас обикновенните българи какво ще става с руските реактори . Цялата централата работи на ИШЛЕМЕ за чужда държава , която е и враг на България. Която централа е дава ток на България ,а отчита печалби и ги изнася.

33

Анонимен

преди 1 година

ами от кого да зависим бре кю-тук- от уестингхаус ли дето не са построили и един реактор- ами направихте ни да зависим за домати краставици и ябълки от когото се сетите сега ще ни направят да зависим за тока пак така - коато ни закриха 4 реактора а другите два ще ги тъпчат с гориво на устингхаус за да се скапят по бързо провесването требе да ни е екстра

32

Анонимен

преди 1 година

Това безмозъчно същество е за затвор.

31

До 33

преди 1 година

Но дори руснаците да решат да подновят лиценза, то той ще бъде само ако реакторите работят с руско гориво. Така че родните тикви ще отрежат и тоя клон, както е тръгнало.Между другото, АЕЦ Ловиза (Финландия) си работи с руско гориво и фините нещо хич не се напъват да го сменят с америчко...защо ли?