22

Анонимен

преди 1 година

Африканците и индийците са климатично неутрални. Живеят близо до природата, не разходват ресурси, нямат въглероден отпечатък.

21

Онзи

преди 1 година

Тея активисти са платени артисти на Глобалистите.

20

wer

преди 1 година

Прекарването през океана газ с танкери води до отделяне на огромни количества СО2, много повече от емисиите на един Берлин. Това е цената на отказа от тръбния газ. А вие си се залепяйте.

19

мак

преди 1 година

Няма такова животно като климатична неутралност. Освен това, до тези срокове, които измъдриха, остават бая години, а през това време кой знае, какво ще се случи, може да се окаже например, че все пак трябва да ползваме въглища, за да се топлим.

18

Супер!!

преди 1 година

Оставете ги да стоят там!!

17

Анонимен

преди 1 година

С лепило от туткал ли се залепиха или с бързосъхнещо на нефтена основа? :)

16

Българин

преди 1 година

Най-големият майтап беше когато двама от тия се залепиха на диригентския пулт на хамбургската филхармония - за да пречат на представление... Без да знаят че пулта се откача от пода... Директора на филхармонията им подари диригентския пулт и ги пусна да си ходят залепени за него без да вика полицията... Беше страшно забавно - тия гледаха доста тъпо като ги изнасяха от филхармонията заедно с пулта

15

немец

преди 1 година

Но някой ги снабдява тия с много пари... Имат огромни бюджети за плащане на глобите, премии ако някой се съгласи да отиде в затвора и т.н. Инвестигативни журналисти се представиха за желаещи да участват и показваха със скрита камера как ги обучават да се лепят по улиците... Трябва да се намери от къде идват парите... тогава много неща ще се изяснят

14

немец

преди 1 година

Наказанието е по-хуманно - изрязват асфалта на широка основа - да не ги наранят случайно... И ги пращат да си ходят по живо по здраво с буци асфалт 40х40 см на ръцете... Да си се чистят сами. Разбира се след установяване на самоличността... После идва сметката за поправката на пътното платно + цената на "спасяването" - полиция, пожарна и т.н. След това призовка за съд - за смущаване на обществения ред и за принуда / Германия е държава с ред...

13

Анонимен

преди 1 година

Няма ли някое ТИР -че да мине да понамаже гумите и да позаглади неравностите по моста?!

12

Бай Иван

преди 1 година

Да ги понапръскат с малко вода и да ги оставят там за една вечер, ще им мине.

11

Анонимен

преди 1 година

Много ми кеф като го сменят на лятно. Чакам още от есента..

10

Гг

преди 1 година

Тез същите дето се залепват, скачат от Аспаруховия мост без бънджи въжета.

9

Анонимен

преди 1 година

Може ли всичките да се залепят за един голям камък, и да го пуснем в океана?

8

акъл море

преди 1 година

Ми донавържете ги,бе!Ама здраво,да не се развързват,и ги оставете така!Слагате и лозунги от сорта "Да спасим земята,марс,галактиката!" и лепваме обвинението "Ти какво правиш срещу глобалното затопляне?"И накрая,за всеки случай,и един "Аллах акбар"!След една седмица ще им мине мерака за винаги да правят простотии!

7

Видял

преди 1 година

Разделяй и владей. Колкото е по- разделено едно общество толкова по- лесно се манипулира и контролира. Климати, войни болести постоянно стрес и гърч. Стандартна държава.

6

Анонимен

преди 1 година

До 4 - Тя Грета се пробва и млълна веднага на другия ден.

5

Анонимен

преди 1 година

Да се капсоловат ...

4

Анонимен

преди 1 година

"четирима души вчера са се залепили за пътя" ----------------------------------------------------- Дали протестират срещу възстановените на 100% въглищни ТЕЦ-ове? Как Берлин да стане климатично неутрален до 2030 г., след като цяла Германия е в плен на kюмюpa?

3

Наблюдателен

преди 1 година

Не им обръщайте внимание, просто игнор и толкоз. Другите пътища били затворени... като се изпразнат магазините и не могат да влезат снабдителите, тогава ще видим! Иначе те точно това целят - внимание и да влизат в новините, оставете ги.