177

Анонимен

преди 1 година

Логично - Беларус е протекторат на Русия.

176

Анонимен

преди 1 година

До 201 Турция казаха вчерс че напускат НАТО

175

Анонимен

преди 1 година

Ми сащ навсякъде в ЕС имат бази с оръжия ,само че ако натисне копчето че пострада цяла севропа а сащ че се кефят отдалече

174

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 208 Вовата не си поплюва , но си заслужи плюването от ЕС и САЩ.И не само.Русия няма бъдеще.Ще се молят на Китай за ориз и плъхове.

173

Помня

преди 1 година

Путин се оправдава с това че НАТО разполага ядрено оръжие в Еврапа и изрежда държавите , които имат такова. И изведнъж О боже.., споменава и Турция. Абсолютна лъжа. След Карибската криза , Русия изтегля корабите си от Куба , а САЩ изтегля ядреното оръжие от Турция. И Турция е държави, спазваща споразумението. Очаквайте опровержение от Ердоган.

172

Анонимен

преди 1 година

Вовата не си поплюва.Така руският ядрен чадър се увеличава.Става все опасно Вовата е решен на всичко.И бе само Сармати ами и Оникс ще бъдат разположени в Беларус.

171

Амиии

преди 1 година

Нормално е! Ако искат мир трябва да се готвят за война! А не като наще сорститутки да си свалят гащите и да се намажат с влезелин

170

Анонимен

преди 1 година

По традиция третата българска държава винаги е принадлежала към военни блокови организации. За съвсем малко, между 1991г. и 2004г. бяхме неутрална държава. Не успяхме обаче да отстоим тази неутралност, което в практически план означава, че трябва да сме психически подготвени да воюваме отново.

169

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо необичайно. Просто рефлексите от студената война се завръщат с пълна сила (ако въобще някога са били отменени). Разликата е само, че сега ние сме от другата страна (лагер, както се казваше). Нали в крайна сметка основното предназначение на военния съюз НАТО, в който членуваме и ние е да противостои на Руската федерация. Така, че опасността си остава същата, както по време на студената война.

168

Морски

преди 1 година

Пак сме в руската преса. 6000 122 - мм. снаряди за "ГРАД", 16000 за гранатомети, 25 000 000 патрона, 2 000 неуправляеми авиационни ракети, 10 000 ръчни гранати, 20 000 минометни снаряди и друго въоръжение на обща стойност 40 млн. евро. Изнесени са от фирмите "Арсенал" и "Булкомерс" за Южен Судан и оттам за Украйна. NO comment.

167

Българин

преди 1 година

До Анонимен"А някой реално знае ли какво има на наша територия?" - Ние сме член на НАТО. Прочетете какво означава това. В Германия например съвсем официално разполагат с американски атомни бомби. Споразумение за "ползване" - за да не налага да си правят сами... Така че може да сме сигурни, че и ние имаме... Министъра на отбраната със сигурност е информиран - както е коректно между съюзници

166

Анонимен

преди 1 година

И в Калининград скоро ще има ядрени оръжия. Нещата се затягат. ЕС да му мисли. За САЩ няма непосредствена опасност.

165

Анонимен

преди 1 година

А някой реално знае ли какво има на наша територия? Въпроса не е риторичен. Наистина питам. Някой от нашинките политици имат ли РЕАЛНА представа какво има на територията на военните натовски поделения? Президентът?

164

Анонимен

преди 1 година

еее къде сте последните 50 години бре - то американското ядрено е в половин европа та и отсреща в турция - ние ще го слагаме където искаме - ама другите неможе - айде сик-тир- било заплаха за европа - ами туй в европа за кого е - като в открит текст ти казват че е за руснаците - и те да седят и да гледат ли

163

Климбо

преди 1 година

Че то кога не е имало там???

162

Анонимен

преди 1 година

Откак издадоха заповед за арестуването му, лeеко се събуди за реалността и разбра, че това е края.

161

Хахахаа

преди 1 година

Още един луд с ядрено оръжие, но с боядисана коса.

160

todor

преди 1 година

Шубето е най големия страх!!То ва джуже *** на цялата световна политика за МИР между народите!!! Върна Русия в средновековието и я направи Африканска западнала страна и нищо добро няма да видят ,освен Африкански слонове и тигри .Халал да ти е ядреното и кво там оръжие,де ГАРГИТЕ ЩЕ ПЛАШИШ !!!

159

Пропускате

преди 1 година

Пропускате неволно ,че става дума само за тактически ядрени оръжия, които няма да бъдат разположени в Беларус, ако Британия се откаже да праща снаряди с обеднен уран в Укарайна! Но явно запада няма избор защото привърши конвенционалните снаряди и няма повече какво друго да праща. А яйцето вече опря до отверстието.

158

Нато

преди 1 година

Ще разположим ядрени модерни ракети по цялата граница на изток, ще прозведем стотици хиляди нови за да можем да въздържаме автпритаените сатрапи които искат да ни поробят!