19

До Руди

преди 1 година

А защо мислиш, че с това си мислене българите имат право да са в ЕС? Македонците помагат с оръжие на Украйна! Единствената евро-ценност, която споделяме са евро на пачки в чекмеджета! Мястото на България е в Евразийския съюз на Русия. С промити мозъци, с повсеместна корупция, с бедност и неравенство, с въглищна икономика и с политици помагащи на Русия във войната с Украйна.

18

Питанката

преди 1 година

Заслугата за омразата на македонците към българите в последните години са българските политици и руските интереси да има ненужни конфликти. И сега Радев ще прати руски агент за посланник в НАТО? Такива като този, Радев, Нинова и Копейкин стават единствено за посланици в Русия, Беларус и Северна Корея!

17

Анонимен

преди 1 година

Само с 3 теми и ще съмнем !-:) А нещо за Мара отварачката? И къв лабут е яла,от 3 тия и 36 годишен " съпруг" нищо?

16

Анонимен

преди 1 година

До номер 11:Е,не те ли е срам да лъжеш?!В Украйна забраниха българския заедно с руския още преди да стане мелето там.

15

Руди

преди 1 година

Какво го умувате толкова бе, налагате Ветото за ЕС отново и толкова! Макетата са промити мозъци и нямат място в ЕС. Да не говорим, че по принцип няма такава държава и такъв народ, те са българи от западните покрайнини.

14

Анонимен

преди 1 година

Ами Руски друг път . Евроатлантически *** с безплатни американски бази . Дори африкански колонии не биха се съгласили с чуждо военно пресъствие . А после що нямало България ? Как да има с толкова продажни политици ? Много добре правят макетата . Това си е тяхната държава а наща е на американците база.

13

До 21

преди 1 година

Те са просто глупави , като теб!

12

Анонимен

преди 1 година

Макетат имат топки . Не биха се предали срещу ,,членство,, като българските евроатлантици продажни с безплатните американски бази .

11

SS

преди 1 година

Давайте им пак танкове продажници мръсни!

10

Срам и позор!

преди 1 година

България пуска аванта на мижава Македония! Без никакъв интерес! Как можахте да дадете 80 000 паспорта на тези българомразци бе?! Това на едни избори са 10% вот , колкото долу-горе на една партия като Възраждане(само пример без политически препратки) от къде накъде?! К'ва дружба ,к'ъв ЕС, к'ви пет лева? Гърция с едно вето им смени името , ние не можем една седянка да открием без да я разтурят с камъни и пръти , "братята"От скопско!

9

Анонимен

преди 1 година

До До 9 Бг е вражеска на Русоя и забраняват.

8

Анонимен

преди 1 година

Този ако си сложи перука ще го объркам в Боби Михайлов.Много си приличат.

7

северните макета

преди 1 година

в Европа на Върба. Докато им омекнат зъбите.

6

Анонимен

преди 1 година

До 2.... Ако беше като пиночет, отдавна макетата да бяха клекнали и влезли в правата вяра..

5

Анонимен

преди 1 година

И окрайна въведе репресивни закони с конкретен адресат и цел срещу руснаците в донбас, ама Путин взе правилното решение... А не като радев да се моли на ес...

4

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Република България също има такива закони срещу най-бедните безработни и хората с нулеви доходи . Да не споменавам за заплахите и преследването им .

3

Анонимен

преди 1 година

И? Закона е македонски за Македония. На мен лично ми омръзна България непрестанно за се оплаква от Македония. Оставете ги на мира и те ще се коротнат след това

2

Сата НАТО

преди 1 година

България затъва в безплодни спорове под ръководството на пловдивския Пиночет и хунтата му. И си печелим врагове.

1

Анонимен

преди 1 година

Българската външна политика се води сот слабаци и глупави хорица! Без легитимност!